miercuri, 26 decembrie 2012

A doua zi de Craciun

           Se vorbeste mult despre cum Craciunul a ajuns o sarbatoare perimata.
           Cred ca ati inteles ca totul depinde de starea spirituala. O masa plina si o inima goala, nu merge. Se anuleaza reciproc. O casa calda si un suflet rece, nu merge. O familie mare si o credinta mica, nu merge.
           Craciunul exista, doar ca l-am acoperit cu mandrie, cu invidie, cu haine scumpe, cu mancaruri si bauturi fine.

10 comentarii:

  1. Intr-adevar, Craciunul e o stare de spirit.
    Sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. craciunul nu exista. nu-l poti atinge, nu-l poti cumpara la kilogram si nici la litru. unii cred ca o masa bogata inseamna craciun. altii cred ca un cadou frumos inseamna craciun.

    lumea e imbecila si proasta. craciunul e doar o idnicatie de a fi mai bun. sa zicem ca e ca o coarda de bungee jumping in jurul civilizatiei. cand lumea ajunge prea egoista si prea nepasatoare e adusa inapoi la bunatate de spiritul craciunului exact cum coarda aia de bungee te aduce inapoi de unde ai sarit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gasesc buna comparatia ta. un fel de palma peste ceafa, sa ne trezim. o palma buna, usoara.

      Ștergere
  3. Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse, miros de cozonaci si mere coapte,este bunatatea si speranta renascuta.este pace si intelegere...Iti doresc cele mai frumoase sarbatori si sa incepi anul 2013 inconjurat de oamenii care te iubesc si pe care ii iubesti!
    Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decât toti care au fost pâna acum. Sarbatori Fericite! La Multi Ani !

    RăspundețiȘtergere