joi, 26 aprilie 2012

Ponta stie doar un lucru

           Nu stiu politica (stiu doar ca Romania a dat un nou inteles politicii), deci nu pricep un lucru. Care e rostul/motivul/scopul pentru care orice prim-ministru trebuie sa plece? Care e caramida pusa de Ponta & Co atunci cand declara ca nimeni nu e bun si ca tot ce vor face ei, ca politicieni platiti bine de stat, va fi sa se opuna si sa organizeze motiuni?
           Mihai Razvan Ungureanu nici nu s-a dezmeticit bine, ca trebuie sa plece. Nu e bun. Nu stie. Zi-ne tu, Ponta, cine te-ar satisface? Dar nu rosti nume din partidul tau!

4 comentarii:

  1. eu chiar m-as distra sa cada guvernul. pacat ca nu e de ris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ca nu va cadea, dar nici nu va functiona cum trebuie cu atatia „hateri”

      Ștergere
  2. Eu am sa incerc sa raspund la intrebare asa cum cred eu ca se poate explica acest lucru.
    In primul rand, politica din intreaga lume inseamna ceva praf: sa atraga atentia, sa fie cunoscuti, un fel de publicitate. Sa nu zica presa si lumea :ce a facut asta, ca n-a zis nimic tot timpul mandatului". Nu e tocmai real, caci poate ca n-a zis dar a facut (doar principial vorbesc).
    In al doilea rand, Ponta si in general intreaga opozitie se bazeaza pe faptul ca romanii voteaza dupa emotii. "Masurile" PDL-ului au fost foarte nepopulare si lumea e nemultumita. Aceasta nemultumire trebuie fructificata de opozitie, si cum se poate face asta mai bine decat aruncand cu noroi? Majoritatea romanilor se simt bine cand cineva critica guvernul, asta datorita starii emotionale de nemultumire. Asa ca, Ponta impusca doi iepuri in felul acesta: isi face publicitate facand nori de praf (nu conteaza ca efectul prafului e doar acela de a-ti provoca tusea si imbolnavirea plamanilor) si - incearca sa transfere nemultumirea populatiei acumulata de 8 ani in voturi.
    Si mai exista inca un motiv: daca chiar ar cadea guvernul si ar pune EI mana pe putere inaintea alegerilor... le-ar organiza asa cum stiu ei. Nu PDL-ul va fi cel care imparte painea si sarea, ci opozitia de acum.
    Mai zic urmatoarele: o schimbare de guvern acum inseamna cheltuieli suplimentare. Cheltuieli din bugetul sarac si plin de datorii al tarii. De aici intelegem adevaratul patriotism al politicienilor. Cheltuielile astea suplimentare le vom plati oricum tot noi, cetatenii de rand.
    TOTI politicienii gandesc asa. Altfel n-ar fi lupta asta care mie si tie ni se pare inutila. Este inutila pentru tara (chiar nociva), pentru mine si pentru tine, dar e utila pentru EI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare ne-o luam in freza, acum ca „s-a inaltat”?
      sunt total de acord cu tine

      Ștergere