duminică, 23 martie 2014

Cauta aici

                                                                                    
             Sa-i intampinam pe hateri cum se cuvine.


5 comentarii:

  1. Dar cine te hate-uieste ? Sper ca nu era vorba de mine ca ti-am barfit aseara pe blogul lui Decenu articolele ca fiind necorespunzatoare de citit inainte de culcare pt a evita riscul unui somn nelinistit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A nu, tu esti un binevenit. Iar critica e mereu constructiva. Nu stiu de ce nu poti dormi din cauza articolelor mele, totul e normal, real, notoriu.

      Ștergere
    2. Ha ! Ha ! Pai uite ca exemplu, numai si cand am dat click si m-am uitat la imaginea de mai sus, asociata si cu inscriptii in lb germana si engleza, imediat am fost impulsionat sa citesc despre infectia cronica cu bacilul lui Hansen si daca cumva ea poate fi asociata cu manifestari similare bolii lui Basedow-Graves si aspecte de scleroderma, deci un caz ff complicat de diagnostic diferential numai bun pt un episod de Dr House. Acum, daca eram aseara in pat si vedeam poza asta, zau, crezi ca mai puteam sa dorm linistit pana nu aflam un raspuns acceptabil la o asemenea problema dificila ? Zau, e mai bine acum ca e zi, e lumina, am baut si cafeaua, sunt gata sa dau Google ca sa aflu mai multe despre asa ceva, plus eventual sa citesc de pe wikipedia si despre personalitatile istorice al caror nume este asociat cu bolile de mai sus ! Nici nu vreau sa ma mai gandesc la posibilele probleme de antropologie culturala ridicate de articolul tau despre teroristii arabi. La ala am si renuntat sa mai indraznesc sa mai comentez ceva, ca efectiv nu imi place materia respectiva ! Zau, tu credeai ca glumesc atunci cand am scris mai de mult ca tu, ca blogger, parca esti asa ca un stapan de galere pt studentii indolenti, ii biciuiesti sa stea numai cu burta pe carte ca sa poata comenta ceva acolo cat de cat on topic, ca altfel, zau, pt mine e de-a dreptul imposibil sa stiu cesa comentez daca nu recapitulez continutul a nu stiu cate manuale si tratate compilate pe wikipedia ! Macar alti bloggeri mai pun si ei o poza cu o floricica, mai scriu despre un vis personal, etc,dar tu iei in discutie numai materii scolare din alea ffff dificile !

      Ștergere
  2. Cauta ceva mai scary, poza este e un fel de Zana a haterilor :))

    RăspundețiȘtergere