sâmbătă, 9 iunie 2012

Totul se rezuma la alegeri

           Ati remarcat cred ce restrictii si ce sisteme de siguranta vor fi implementate in perioada alegerilor. Jandarmi, camere de filmat, centre de comanda, perimetre asigurate, amenzi, lege, ordine, toate gandite/cumparate ca nu cumva candidatii sa se simta „faultati”.
           In rest? In rest, nimic. Dupa alegeri dispar toate, cetateanul nu are nevoie de protectie, de siguranta, de ordine, de lege. Cetateanul e bun doar sa puna stampila. Apoi, cu Dumnezeu inainte.
           Inca o data, ni se demonstreaza ca nu s-a schimbat nimic de cand zeii de pe munte guvernau, iar muritorii aduceau jertfe la poalele muntelui.

8 comentarii:

  1. Cica ar conta mai mult cine numara voturile. Pe computer se face toata treaba. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce siguranta?Astia cheltuiesc absolut de pomana banii din buget pentru tinerea unor jandarmi care oricum nu fac nimic daca nu li se ordona.Am vazut zilele trecute o imagine absolut naicitoare.Intr-un scandal electoral un sustinator platit al unui partid a cazut peste un politist si ala se zbataea ca apucatul sub tulburatorul linistii publice.Cine sa ne apere?Politistul prins sub suncanele unui derbedeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa cheltuie banii, altfel s-ar aduna si am fi vanati de toata lumea

      Ștergere
  3. Nu, dupa alegeri nu dispar toate.
    Raman gropile.
    Si necazurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. ei, interpretarea asta o gasesc un pic tendentioasa. Mi se pare normal sa fie asigurata securitatea infrastructurii la alegeri, tot spre binele aceluiasi cetatean. Atit cit se poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu siguranta nu e spre binele cetateanului. nu ti se pare clara importanta cetateanului? pentru protectia alegatorului nu sunt bani, in viata de zi cu zi ma refer...

      Ștergere