sâmbătă, 5 mai 2012

Domnule Ponta

           Domnule Ponta, ati reusit ce v-ati propus. Insistentele dvs de ani de zile au dat rezultate, pentru ca ati stiut profita de o lehamite generala.
           Acum e momentul sa demonstrati ca n-a fost doar o ambitie personala. Demonstrati-ne ca detineti idei bune, ca aveti solutii, ca sunteti competenti sa rezolvati cel putin o parte din probleme. Demonstrati-ne ca stagnarea Romaniei s-a datorat unor functii alocate gresit. Demonstrati-ne ca a meritat sacrificiul dat de instabilitatea politica. Ca sunteti altfel decat cei care au promis si n-au facut.
           Nu mentineti prea mult povestea ca Boc si Ungureanu au distrus tot si nu mai aveti pe ce construi. Ne-am saturat sa fim dezamagiti.

23 de comentarii:

  1. LOL ! Ai citit, am impresia, despre tehnicile comunicarii corecte cu persoanele cu trasaturi accentuate de narcisism patologic, rugandu-i cat se poate de respectuos sa te lumineze si pe tine, stiut fiind ca lor le place sa le fie confirmat ca ei sunt cei mai destepti si competenti dintre toti. Numai ca din pacate dl Ponrta avand si trasaturi aditionale sociopatice, cel mai bine e sa eviti sa comunici cu el de loc, asteptand pur si simplu sa plece, plictisindu-se de jobul actual, sau sa fie gonit de acolo de niste sociopati si mai mari decat el de care ar putea sa-i fie frica si lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in cata vreme crezi tu ca se va plictisi? da, am zis sa-l laud putin, poate asa se ambitioneaza sa arate ca el e X-man-ul

      Ștergere
  2. Cum dracu, tu ai trecut pe BS.fr ??? Why?

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa faca lucruri bune, n-are incotro.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar crezi ca pesedistii, cei ce au distrus Romania in anii '90, vor face altceva decat s-a facut pana acum?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred, tocmai de aceea ii spun d-lui Ponta ca ar fi cazul sa demonstreze ca a meritat schimbarea

      Ștergere
  5. Si ti-a raspuns stimabilul domn :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E cel mai simplu sa dai vina pe cel dinainte... asta poate sa faca orice prost. Ponta s-a laudat ca o sa fie primul guvern cinstit al romaniei.. si din ministrii aia, vreo 5 sunt cautati penal... Hai sa fim seriosi, nimic nu o sa se schimba in tara asta, coruptia e in floare. Trebuie sa vina cineva, care sa ii bage pe toti hotii la puscarie..trebuie sa fie pedepse MULT mai dure, ca sa nu ne mai fure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am acuzat destul si n-am considerat pe nici unul capabil sa conduca Romania. dar n-a mers. am zis sa schimb foaia, sa-i dau o sansa...

      Ștergere
    2. Pai tocmai pe Ponta, (un tip atat de evident ambitios re insetat de putere personala pe care il doare efectiv undeva de tine sau de fapt de oricine care nu il recunoaste/trateaza ca sef), l-ai ales sa-i dai o sansa ? Eu cand i-am zis narcisist cu trasaturi sociopate nu glumeam, si tot eu l-am numit, (public), inca de acum aproape vreo 2 ani, ca fiind probabil cel mai periculos politician existent in Romania curenta post-revolutionara. Eu inca nu pot sa-mi dau seama daca a fost impins in fata de PSD in mod strategic, efectiv, ca sa i se ofera oportunitatea de a se auto-discredita ca sa poata sa fie inlaturat ulterior mai usor, sau din totala incompetenta. (Desi as vrea eu sa fie poate prima varianta, pt ca asta ar reprezenta ca exista macar 1 partid politic cat de cat politic functional matur-competent la nivel profesionist contemporan in Romania azi, desigur "adecvat" situatiei de dezvoltare a sistemului politic democratic din Romania, nu neaparat si din alte tari, in realitatea suspectez destul de puternic ca e varianta a 2-a, de cand nu mai tine lucrurile asa de tare in mana dl Iliescu, probabil singurul politician profesionist cat de cat matur competent, cu toate gafele pe care le-a mai facut si el, de care a avut probabil parte Romania post 1989, poate in afara de dl Ion Ratiu, insa dl Ion Ratiu venea efectiv de pe alta planeta la vremea aia, si pana sa se dezmeticeasca, saracul, si sa poata sa faca ceva posibil util dezvoltarii unui al 2-lea partid politic cat de cat competent in Romania, a decedat din pacate, pt ca era batran.)

      Ștergere
    3. Disclaimer: eu NU tin cu un partid anume din Romania, nici nu exista de fapt un partid cat de cat coerent structurat si functional la nivel competent in jurul vreunei ideologii anume in Romania, in afara poate de PSD, care a avut avantajul experientei politice anterioare cu socialismul cat de cat modern contemporan, iar PDL-ul dl-ui Basescu are avantajul castigarii de experienta de oportunism politic, desi pe viitor sper, ca partid clar oportunist, sa ramana pe locul 3, mana in mana cu UDMR-ul, pt captarea celor eterni nemultumiti, sau indecisi, + interesului diverselor minoritati. Eu, la nivel principial, tin efectiv pt progresul si consolidarea unui sistem politic democratic functional matur in Romania, cu cel putin 2 partide cat de cat puternic functionale, care sa poata sta pe propriile picioare in Parlament in opozitie unul fata de altul, alaturi de cele 2 oportuniste mai sus mentionate, si poate si altele cateva mai tinere in dezvoltare in jur, pt acoperire de diverse interese de grup ceva mai restrans, (care trebuie sa mai invete destul de multe in afara de oportunism ca sa reziste cat de cat la nivel istoric in mod autentic beneficial Romaniei), de ex crestini, ecologisti, feministi, rromi, etc.

      Ștergere
    4. imi pica bine sa stiu ca nu te-ai lasat vrajit de izul romantic al politicii romanesti. e clar ca nu-si au locul, e clar ca sunt ingamfati si egoisti, e clar ca nu sunt capabili sa conduca. e clar ca in loc sa avansam, ne intoarcem unde eram dupa revolutie.
      e pacat ca nu ne aude nimeni.

      Ștergere
  7. nu mai cred in nici un politician de nici o culoare, in Romania cel putin e cea mai sanatoasa atitudine. Asta daca nu cumva e valabil pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e asa pretutindeni. exista manipulari peste tot, dar in alte parti politicienii stiu ca trebuie sa dea si poporului, pt ca poporul e sursa buna. are si cetateanul, au si ei. la noi nu, la noi tot pt ei si nimic pentru cetatean. a, da, ba da, legea cauciucurilor si a taxei de poluare.

      Ștergere
  8. Eu sunt convins ca ne va demonstra tot ce ai cerut tu, cu varf si indesat. Ni se va face lehamite de atatea demonstratii. Dar aceste demonstratii vor fi valabile numai in campania electorala, apoi, fiind satisfacut ca a raspuns cererii tale, isi va vedea linistit si impacat de treaba lui de politician. :))

    RăspundețiȘtergere