vineri, 8 noiembrie 2013

Ultima sansa

             Presa e corupta, justitia e corupta, politica e corupta prin definitie. Mai exista o singura sansa: tu si omul obisnuit de langa tine, in cazul in care nu e acolit vreunui politician. Pierderea acestei sanse inseamna moartea natiunii romanesti.

13 comentarii:

  1. intodeauna mai este o sansa: sa alegem altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pick me ! Pick me !...dar stai asa, si eu sunt corupt...si mai ales coruptibil...zau, daca imi ofera cineva o idee interesanta in vreun articol, imediat fac o Leapsa despre ea la mine pe blog !...si ce daca dau credit sau atributie acelui blogger...ca asta nu conteaza, conteaza ca nu am stat sa ma chinuiesc sa imi gasesc singur subiecte de blog, ci stau asa ca sa sug de la altii, ca un exploatator, si nici macar nu sunt neaparat de acord cu ei in opinia lor din articolul respectiv, doar le iau ideea sau imaginea care mi-a facut mie cu ochiul de acolo si fac Leapsa si gata ! Ute de ex, chiar azi, zau, citeam despre olandezi pe blogul lui Decenu, pe uma am dat Google si am aflat despre realtia lui Papa Francis cu poporul catolic olandez, si pe urma mi-am pierdut total interesul pt olandezi cand am vazut ca papa Francisc a alcatuit si a distribuit recent o Leapsa pe blogul lui de la Vatican, zau, si chiar acum in clipa asta am si inceput sa fur ideea lui papa Francisc si sa fac si e o Leapsa pe aceeasi tema ca el, insa adaptata si la non-catolici ! Zau, e oare vina lui Decenu, sau a lui papa Francisc ca ma comport eu asa de corupt, zau, nici macar nu-mi pasa ce scrie cine scrie, eu gata ! sa iau eu ideea ca sa-mi fac o Leapsa care-mi place mie din ea si sa o pun pe blogul meu !

      Ștergere
    2. Da, tu scrii istoria, cu lepsele...

      Ștergere
  2. Lasa, dom'le, sa mai faca si altii, ce tot atata EU?... Mereu EU trebuie sa fiu ala, primu'!... Sa faca si altii si dup-aia fac si EU!

    Suna cunoscut?... :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie asta imi suna cunoscut pt ca eu asa ma gandesc de fapt aproape in continuu...desi ma gandesc la asta in timp ce totusi mai si incerc sa muncesc printre picaturi, pt ca ca eu am ADHD si nu ma simt bine doar daca stau si gandesc fara sa fac altceva diferit de gandul meu in acelasi timp...ma rog, cred ca e mai mult pe baze patologice decat ceva asa ff rational sau planificat cuminte !!

      Ștergere
    2. @Intuneric: sa nu ne stresam, sa alegem varianta usoara...

      Ștergere
  3. numai blogurile nu sunt corupte!
    sau ...?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Solidaritate, zici...Observ cà suntem tot mai mult si mai multi màcinati de resentimente, in ciuda faptului cà suntem crestini si deci ar trebui sà meditàm mai mult pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are crestinismul in toata povestea asta?

      Ștergere
    2. Crestinismul in Ro e inteles si practicat la fel ca si democratia.

      Ștergere