luni, 4 noiembrie 2013

Proteste

            Ieri seara a fost un protest in Cluj. Cam 100 de oameni. Facand rapid un calcul simplu, m-am intristat. Pentru ca asta inseamna ca pentru cateva sute de mii de clujeni totul e in regula. Haosul e la el acasa, sclavia prinde forma, viitorul e sumbru. E normal.
           

6 comentarii:

  1. Si asta in Cluj. Ce se intampla in restul oraselor? Cu populatie sub 300.000 de locuitori. Ne complacem situatiei si asta nu de ieri de azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai depinde pentru ce era protestul.
    sau contra cui? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "uniti, salvam Rosia Montana! Uniti, salvam Romania!"

      Ștergere
    2. Cand nu-ti convine ceva arunci o unda de indoiala asupra acelui ceva si incet , incet totul se stinge. Cam asta mi s-a parut mie a se fi intamplat cu protestele astea. Incet, incet au fost aruncate intr-un colt si vor deveni doar un fel de razmerita a celor care nu lupta de fapt pentru nimic ci doar le place sa fie protestatari. Asa se ingropa o miscare de protest.Nu mai merge cu arme .Traim in era informatiilor si mai ales dezinformarii.

      Ștergere
  3. Observ in general cà puterea statului slàbeste din ce in ce. (Nu numai la noi, ci peste tot)
    Chiar dacà iti dà dreptate, nu mai are mijloace materiale sà sarà in ajutorul tàu, cetàteanul... "Ca sà ne aliniem la noi standarde" ne-au creat legi noi cu drept de replicà sarlatanilor, la toate nivelurile! nu vezi cà procurorii ii prind, ca apoi sà-i lase conform cine stie càrei legi?!
    Toate faptele se desfàsoarà intr-un cadru legal creat de guvern, aprobat de parlament, executat de institutiile de stat, sectorul privat, etc. Exemplu: dacà legea stabileste, ca salariul minim sà fie de x lei, patronul ca sà aibà profit bun dà salariul minim. Dacà nouà nu ne convine chiamà chinezi, indiani, etc. Mai sunt si ingineriile financiare la care putini se pricep, si tot asa....

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am fost sambata la mitingul profesionistilor din sanatate, la Bucuresti. Vreo 5000 de oameni, cei mai multi veniti de departe. Restul sunt fie multumiti fie indiferenti...Mi-a fost rusine, zau, de cei veniti din Suceava, Cluj sau Bihor care au mers toata noaptea... Nu exista solidaritate, toti asteapta sa rezolve altcineva problemele.

    RăspundețiȘtergere