vineri, 17 iunie 2011

Restructurari in politie si la fisc

            Daca treaba asta cu restructurarile e reala, o sa adorm mai fericit. Cica se da afara o gramada buna de politisti si o gramada mai mica de la fisc. Cei care pleaca sunt alesi in baza unui examen. Oare cati raman?
            Astfel de actiuni sunt vitale procesului de vindecare al tarii. Nu stii meserie, ai plecat. La sapat de santuri pentru irigatii.

10 comentarii:

  1. Hihihi, rationamentul e bun, dar ai uitat ca il aplici pe Romania - examenul este pe baza de volumul plicului ;)
    Nu te entuziasma, Raul, sa stii ca pana si in mediul privat cu capital strain din Romania cei care sunt pastrati sunt cei ce se au bine cu sefii, nu cu meseria. Am fost martora la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Raul , te salut
    Are dreptate Mihaeladm aplicat României va fi doar un examen material , dacă pot spune aşa . Nu vor rămâne cei mai deştepţi sau cei mai proşti ci doar cei mai "şmecheri" şi-i dăm bătaie înainte .Singura noastră consolare va fi doar că vom plăti mai puţini şi să sperăm nu ne vor mai râde în nas , dar asta puţin probabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine trebuie o să știe răspunsurile înainte să se imprime testele, așa că să visezi frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma indoiesc ca va exista corectiotudine. Indiferent de tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. si, fireste, vor ramane doar profesionistii adica aia care au strans spaga mai multa si au dat-o mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. toti cei care ati comentat ati amintit de spaga. prin concluzie, spaga ne conduce tara. aveti solutii?

    RăspundețiȘtergere
  7. probabil aveti dreptate. dar oricum, idea e buna, e un pas, chiar daca doar din perspectiva faptului ca cineva si-a dat seama ca nu toti isi au locul acolo unde sunt.

    RăspundețiȘtergere
  8. @raul, fara ofensa, tu chiar crezi ca asa o sa se intample?Adica , in traducere libera, si pe tine au reuist sa te pacaleasca .In Romania , o competitie automobilistica Raliul Argesului a fost anulata pentru ca asa a dorit un senator PDL , seful PDL Arges cand a ajuns la concluzia ca nu o sa capete ceva la imagine .Apoi masinile de mare tonaj ale unei cucoane sefa pe la femei se plimba pline ochi prin centrul unui oras prin care circulatia este interzisa .Pai tu ai timp sa crezi in gogomaniile astora?Cu ocazia asta si-au gasit metoda cea mai eficienta de santaj si epurare .Vor ramane prin institutiile amintite doar lingaii lor , caci doar vin alegerile si e nevoie de politie de de aer ca sa fraudezi si tu ceva .Optimist, optimis dar nu o da in naivitate

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ana Maria S: am scris "daca ar fi reala". sunt constient de mafia de la noi. dar idea e constructiva. bine, cum zici, mai trebuie aplicata cum se cuvine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dmnule cine e anti_politia Romana e un neavizat din punctul meu de vedere. Testarea periodica ESTE necesara si binevenita. Sunt de altfel sigur ca testele care se vor da nu vor fi "copiabile". Din punctul meu de vedere Politia Romana NU ESTE o Politie Corupta. Voi nu stiti ce inseman o Politie cu adevart corupta, daca opinati ca Politia Romana ar putea fi cu adevart folosibila pt. fraudarea alegerilor. Politia Romana si nici macar Militia Romana nu s-au ocupat nici o data de chestii din astea. Politia este ceea ce a fost dintotdeauna: institutia, organizatia care efectiv mentine ordine si linistea publica, este SUPEREGO-ul unei tari.

    Romania NU ESTE o tara psihopatica, si NICI Politia sa NU a fost, nu este, si NU VA FI NICIODATA psihopatica din fire. Ca exista pe alocuri, dar efectiv NUMARABILE pe degete, cazuri de neprofesionalism, este natural.

    Eu am avut de a face personal cu Politia Romana de vreo 4 ori in viata mea,(de 2 ori pe strada, dintre care o data am fost eu legitimat ca posibil suspect de ceva, deoarece probabil ca ma aflam unde nu trebuie, o data in casa parintilor mei, alta data ca posibila victima a unei potentiale agresiuni a unui tip beat, desi in realitate nu fusesem), si inca o data, de fapt cu Militia Romana cand eram eu mic si i s-a furat lui tata radio-ul din masina si a chemat el Militia atunci. De fiecare data politistii (militienii pe care ii tin minte, in cazul pre 1989) cu care am interactionat eu s-au comportat F. Profesionist, chiar Superior Competent din punctul meu de vedere. Nu am cunostinte care lucreza in Politie, insa ii apreciez profesionistii acestei meserii deaoarece STIU ce insemna sa fii Politist, si pt. ca eu ii consider pe Politisti printre profesionistii la risc, prin meseria pe care si-au ales-o. (La risc de Stres f. inalt, chiar de letalitate in legatura cu viata lor profesionala).

    Aici in Norvegia, m-am speriat de cainii lor. Ei nu folosesc mace sau TASER, dar au caini lupi in dotare. Ma rog, sper ca nu prea ii scot din masina, ca aia chiar sunt fiorosi. Am avut impresia ca eram intr-un film din ala de pe vremea razboiului cand amn vazut Politistii cu caini de aici aducand o data un pacient la spital. Cainele insa l-au folosit mai mult ca sa le pazesca masina ! Noroc ca nu l-au scos din masina ca eu o luam la goana ! Aia comunitari sunt imbracati chic cu sweatere rayate si pantaloni cargo si patruleaza uneori prin oras, alteori se duc la mall sa-si mai cumpere si ei ceva sau sa bea o cafea. Prezenta politiei NU ESTE vizibila pe strada aici in Norvegia, cel putin nu in orasul unde sunt eu acum, si chestia asta MIE DE FAPT NU IMI PREA PLACE. Eu mereu ma simt mai in siguranta daca vad vreo masina de Politie pe undeva din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere