miercuri, 3 aprilie 2013

Crenvursti din hartie igienica

             Va plac crenvurstii? Cititi asta si n-o sa va mai placa.

16 comentarii:

  1. Toate produsele procesate cumparate, parizerul, micii, mezelurile in general sunt foarte periculoase si nu au nici o valoare nutritiva. Unii amesteca si toaca marfa nevanduta din magazine in pasta de mici sau de crenvursti si astfel rezulta toate porcariile din magazine. Ca sa nu mai zic de toate zgarciurile, conservantii si alte nenorociri care intra in componenta lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wtf??? Nu mai pun veci asa ceva in farfurie. Stiam ca nu sunt sanatosi, dar nici chiar asa..Bleahhhhhhhhhhhhh

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine mananc direct numai harie igienica!Hai ca maducsadau la caini crenvustii din frigider...

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa-l aduc pe tata sa citeasca!
    Daca il dezbar de crenvursti trimit o ploaie de binecuvantari spre tine! :)
    Seara placuta Raul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentariu rated R, ca nu e bine de citit de oamenii impresionabili, nici eventualele femei gravide, copii mici, etc.

    Totusi, sa nu exageram in legatura cu unghiile sau cartilajele. Poporul chinez si alte popoare consuma ce se poate consuma de la un animal, inclusiv chitine, placi cornoase de insecte si cartilaje de la diverse animale, si acestea sunt si ele o sursa de proteine de tip colagen si vit B12 (buna anti paralizia la porumbei, cf diverse poze de pe Internet, deci se presupune ca si la oameni) si alte substante complexe utile pt sistemul nostru nervos central, nu numai muschiul file mignon, ba chiar muschiul ala de porc sau de vita, care are si vase de sange, spre deosebire de cartilaj sau unghii, poate contine niste chestii infectioase MULT mai severe decat o unghie sau o ureche, sau decat o salmonella neplacuta, de ex cisticerci de tenie (care nu vor cauza tenie simpla, ci diverse gauri in creierul nostru personal, si mai rar posibil chiar si in inima noastra personala, ca tocmai a postat Vienela un caz din asta, si am citit de pe unde am apucat despre asta), sau prioni de encefalopatie bovina spongiforma, (care e tot cu gauri in creier, desi ceva mai mici).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mananca tu unghii si copite daca sunt asa bune.

      Ștergere
    2. Culmea e ca, acum ca m-am gandit asa estimativ, probabil chiar am mancat per total de-a lungul vietii mele mai mult cartilaj decat carne-muschi, chiar fara sa-mi fi propus asta in mod special, efectiv asa s-a nimerit !

      Ștergere
  6. sunteti praf la capitolul mezeluri dar totusi comentati ca niste adevarati specialisti in domeniu, dar acu vine vara asa ca toata lumea la lucerna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti etichetele o sa vezi ca tu esti praf de lucerna.

      Ștergere
  7. eu am ramas o traditionalista, cumpar ce stiu sa identific: o gaina intreaga(ok, decapitata si des-panata), pulpa de porc. pesti care misca etc.
    Partea ok e ca nu imi plac mezelurile, pate fac eu, pasta de epste fac eu... gustos, ieftin .

    RăspundețiȘtergere