vineri, 20 septembrie 2013

Al cui presedinte este...

            Mi se pare mie sau papusa chiar seamana cu un presedinte?
            Aici aveti si clipul.

                                                                                           
                                                                                 



                                                                                      

9 comentarii:

  1. Da, poate, dar nu m pot gandi oare cu care presedinte seamana....o fi unul in exercitiul functiunii, unul inca in viata ?...habar nu am, adica nu pot sa-mi dau seama. Zi tu, cu cine seamana, ca eu nu stiu prea multii asa blonzi...o fi Boris Yeltsin ? Mia degraba cred ca e primarul ala al Londrei, Boris, ca si ala e blond, plus parca seamana mai bine la chip.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aduce cu Emil Constantinescu! Cel putin asa mi se pare mie! :)
    Duminica placuta Raul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa zic și eu, Constantinescu. Freza și parpalacul îl dau de gol, dar păcat că-i lipsește ciocul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi se pare ca ar semana cu vreunul din ai nostrii. Dar nici cu vreun alt presedinte pe care l-am vazut pe la tv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Mie acea suvita imi aduce aminte de cea a unui vanzator de la raionul de cosmetice cu care am interactionat eu curand, si am avut un moment de a ma simti, desigur in mod total exagerat si nejustificat, oarecum discriminat si luat peste picior datorita faptului ca alesesem o periuta de dinti cam scumpa pt ce credea el ca mi s-ar potrivi mie, bazat pe imaginea mea cam sifonata in acel moment in fata ochilor lui estetic pretentiosi, gen Pretty Woman sau Oprah, insa el era brunet, nu blond..

      Ștergere
    2. Ah sorry pt lapsus, trebuia sa zic recent, nu curand...zau, nu-mi iese din minte cum mereu exista sanse destul de mari ca eu sa arat asa nepus la punct tocmai in momente din astea cruciale cand ma intalnesc cu din astia asa pretentiosi cu suvita cazuta peste ochi...asa ca e posibil sa ma mai intalnesc chiar curand cu unul...sau chiar tot cu ala, ca e nou in magazinul acela frecventat de mine, insa am de gand sa nu ma las afectat de faptul ca am avut o imagine necorespunzatoare in fataochilor lui ca doar nu o sa-mi schimb eu brandul de periuta de dinti doar pt ca are el impresia ca nu mi se potriveste...

      Ștergere
    3. ...ma rog, totusi el e mai expert decat mine, adica totusi am de gand sa mai studiez sa vad daca totusi poate nu o avea dreptate si el, pt ca sunt sigur ca era bine intentionat fata de mine, dat fiind ca initial ma privise cu autentica compasiune si a devenit tafnos doar cand a remarcat ca nu eram indeajuns de atent ca sa raspund in mod social acceptabil compasiunii lui fata de mine pt ca eram chiar obosit si efectiv nu am fost in stare sa ii fiu recunoscator in mod elegant pt solicitudinea lui chisr admirabila de altfel...zau, e o atmosfera ff aristocratica in locurile patronate de mine in Copenhaga si trebuie sa fiu mai atent sa nu ma comport asa ca un taran

      Ștergere
  6. nici macar din clip nu mi-am dat seama decat de altceva ca e teribil de yoghin si teribil de ponosit. Nu-mi dau seama de nici un pres. care sa corespunda celor 2. :)

    RăspundețiȘtergere