luni, 18 iulie 2011

Cum sa traiesti vesnic

         Si daca va veni din nou vremea in care se va spune "a fost un om cumsecade si a avut un caracter puternic"? Daca va trece moda caselor, vilelor, masinilor, parfumurilor si se va reveni la adevaratele si vesnicele valori?
         Probabil ca ai. Probabil ca vei avea. Ca doar de aia muncesti pana nu mai poti si faci compromisuri. Dar, spune-mi, ce duci cu tine cand pleci? Daca maine se termina, vei avea regrete?

8 comentarii:

  1. Raul, vorbele tale din seara asta mi-au mers la suflet.
    Dar vezi tu ... regretele sunt o categorie de emotii total straina unor oameni. Adica fix celor de care vorbesti tu.
    Ai auzit de cei ce se inmormanteaza cu teveuri si telefoane celulare si cu fotolii etc ?
    Precum faraonii, doar ca e vorba de Romania anilor 2000.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca, daca te gandesti asa, asa se va intampla. Eu am prins, la viata mea, multe rasturnari de situatie si din toate am avut de castigat (macar moral). Asa presimt eu, ca "cine rade la urma rade mai bine". Totul e doar o chestiune de timp, insa STIU ca eu voi trai vremurile acelea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea, de unde si cum de mai aveti (stiu ca nu esti singurul care gandeste asa) resurse sa credeti ca lucrurile vor reveni la normalitate, valorile se vor reaseza etc ?
    Ce indicii misterioase vedeti?
    Nu glumesc, eu am renuntat la sperantele astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce duc cu mine când plec? Toate simţămintele de care sunt în stare, toată veselia şi tot frumosul ce l-am întâlnit în drumul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu n-am regrete....chiar nu am....ce duc cu mine? nimic din ce am aici, doar sufletul.....
    O seara racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. no, eu am fost in situatia asta...sa ma gandesc..nu m-am gandit la ce duc, ci la ce las. Si intrebarile pe care mi le-am pus au fost: 'Mi-am crescut suficient copiii astfel incat sa se descuce singuri? Pot ei sa se descurce fara mine?'. Mai greu este cand trebuie sa recunosti cinstit ca unul ar putea, iar celalalt nu e pregatit.

    Regret? Da! Pentru ca nu am facut si mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare raul
    Cred că mulţumirea de sine şi satisfactia împlinirii sunt două lucruri foarte importante pe care probabil le iei cu tine .
    Acum , în funcţie de îndeplinirea celor mai umane idealuri eşti mulţumit sau nu , ai regrete sau nu .
    Eu aşa cred !

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu muncim ca sa luam ceva cu noi . Numai ca sa lasam niste semne pe aici . Atat . Semne in memoria celor cu care ne putem privi in ochi !

    RăspundețiȘtergere