sâmbătă, 9 martie 2013

Oferte de cazare...

             Potentialul turistic al Romaniei e enorm. Insa e doar un potential. Strategia e clara, un turism pus la punct ar aduce turisti, turistii ar aduce bani, banii ar aduce oportunitati de dezvoltare. Ori nicidecum nu se doreste dezvoltarea romanului mediocru votant naiv mandru sarac.


              Cand pui cruce turismului sa nu te astepti sa vina cineva sa-l dezgroape, pentru ca lumea asta e plina de locuri gata dezgropate, curate, protejate, expuse.

                                                                                                                                                                  

11 comentarii:

  1. Sau daca tot ai pus cruce, da o coliva, un colac, fa un parastas frumos ca lumea se inghesuie la pomeni.Dar priveghi cu aere de bal vienez nu prea merge...Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba eu zic, uitandu-ma la pozele puse de tine, ca are potential...rustic :P. Stii tu, gen survival! Mie, de fapt si de aia imi place Romania si am niste prieteni foarte buni nemti care viziteaza romania inebuniti de placere fiindca e "salbatica". Eu unul m-am saturat de cafeneaua in varf de munte si drumul asfaltat pana pe pisc cum sunt pe la coana Elvetie. De aia in ultimii ani ne-am si virat spre muntii norvegieni. Noi si toata Elvetia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vladen, normal, e bine natura mentinuta cat mai... naturala, si mie imi plac drumurile de piatra si pamant si cortul si focul, etc, dar ceea ce se intampla ijn Ro e in extrema ceaalalta. De ce e asa greu ca cei responsabili, hau sa luam cazul de fata, sa strice acele cabanute infecte si sa faca niste banci acolo, sa zicem?

      Ștergere
    2. Cred ca e grozav de multa inertie si lipsa de motivatie. Sau asteapta sa vina sa faca altul, probabil.. Daca nu cumva au interes sa fie cabanute ca sa se poata vinde ca teren construibil nu parloaga (adica mai scump :D).

      Ștergere
    3. Intre altele si complet off-topic eu sper sa nu aiba mama Rusie parte de prea multi turisti in viitor. Sa ramana cat de putini si nemultumiti sunt acum. Adica eu personal sper ca eventualele castiguri viitoare sa vina din alte ramuri economice :). Turistii sunt ca un nor de lacuste. De ce ai vrea hoarde de turisti in minunatiile alea de locuri din Romania? Le-ar distruge cu poluarea inerenta. Mai bine vindeti altceva, zau asa.

      Ștergere
    4. Ce sa mai vindem? :))
      Deja de mult au inceput sa vanda natura. Cand ma intorc acasa nu mai gasesc muntii, padurile, raurile. E incredibil cum rad totul si vand,
      Eu vreau sa fiu turist in Rusia. Dar promit sa nu poluez.

      Ștergere
  3. Vladimir si-a exprimat opiniile sale in legatura cu turismul romanesc mai demult, intr-=un articol pe blogul lui. Eu sunt de acord cu el, anume ca tocmai salbaticia tinuturilor este (sau poate fi) punctul fortte al turismului romanesc.
    Insa eu sunt impotriva turismului, caci cam distruge natura, sau cel putin salbaticia ei.

    RăspundețiȘtergere