vineri, 29 martie 2013

Intre timp, la Cluj

             Clujenii sunt cei mai curajosi.

                                                                               

13 comentarii:

  1. Ha ! Ha ! Asta e un promo turistic si chiar de business ff misto pt Cluj ! Dupa vizionarea acestui videoclip, eu as fi tentat sa imi deschid la Cluj o filiala a viitorului meu business particular (pe care mi-l voi deschide ca sa ma imbogatesc astfel incat sa pot indeplini criteriile de a candida la postul de viitor Dictator etic al Romaniei propus de tine, in caz ca nu reusesc sa te conving ca nu e neaparat obligatoriu ca un viitor Dictator sa fie bogat, ci e total indeajuns sa aiba un fix personal cu etica + sa fie ahtiat dupa putere) la Cluj.

    Problema e ca insa stiu, (datorita in parte si informatiilor primite de pe blogul tau intr-o oarecare masura, fie ca sunt corecte sau nu, ca eu sunt lenes si nu am chef sa verific personal situatia), ca mi-ar fi mai usor sa deschid o filiala de business la Hong Kong decat la Cluj, plus acolo stiu eu de dinainte deja ca nu va trebui sa ma simt obligat sa fiu ahtiat dupa putere ca sa devin Dictator, deoarece imi e si permis sa fiu cum vreau eu/cum am eu afinitate ceva mai bine/ mai mult la Hong Kong decat la Cluj + nu m-ar nici lasa administratia RP Chineze sa devin eu dictator oricum, asa ca pana la urma nu voi depune efortul de a deschide acea filiala a viitorului meu business de succes la Cluj, desi, pe de alta parte poate e bine si pt Cluj ca nici el nu va trebui sa se confrunte cu o posibila imagine horror in plan local a unui businessman gay de autentic mare succes, care nici macar nu se conformeaza diverselor stereotipuri de la "Purple Paprika" TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Nu dadeam vina pe tine sau faceam misto la nivel rautacios personal. Sunt eu mai enervat zilele astea ca trebuie sa aleg iar niste chestii, si eu nu suport sa ma simt obligat sa fac alegeri in viata.

      Ștergere
    2. La Cluj poti deveni ce vrei tu.

      Ștergere
    3. Nu cred. Cred ca la Cluj, ca si prin destul de multe alte parti de altfel, (desi nu neparat universal la nivel de intreg mapamondul), nu neaparat numai in Romania, se cere obligatoriu criteriul bogatiei pt asa ceva. Ba chiar in alte parti cunoscandu-se despre aceasta cerinta se ofera chiar bani de la buget celor care au o oarecare sfiala in a se exprima cum vor ei sau a progresa in devenire asa cum se recomanda pe Internet ca trebuie sa faca toata lumea in continuu, doar doar sa fie mai liberi sa se exprime cum doresc sau sa progreseze asa in devenirea lor perpetua din ce in ce mai personala. Problema e ca eu am devenit deja ce vreau, numai ca asta nu pare a fi chiar asa de dezirabil, pare oarecum anti-plan general de actiune de perpetua imbunatatire si devenire, e vazut oarecum ca retrograd si stagnant sa fii asa multumit de cum esti, mai ales daca te multumesti de a fi (relativ) sarac si mediocru.

      Ștergere
  2. :)) Periculosi clujenii astia. Cat eram eu student pe acolo era mai pasnic orasul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha-ha-ha...Stiam deja cum sunt clujenii. E mortal filmuletul. Iar tipul de la telefon e foarte curajos. Vrea sa se bata desi vocea ii tremura:''ha-ha-haideti sa ne batem..'' Parca l-ar invita la o cafea nu la o bataie. uite, daca vrei sa stii cum sunt clujenii, iti fac o recomandare dintr-o postare de a mea mai veche. O veche intamplare si o experienta personala. http://gabrielailies.wordpress.com/2010/04/15/pantofii-rosii-cu-toc/ Se vor mai fi schimbat clujenii intre timp? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce nu pot deschide, dar caut articolul prin blogul tau.

      Ștergere
  4. De mult n-am ras atat de bine !
    Multam.
    PS. Postarea mi-a recomandat-o Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut ideea, nu neaparat filmul. Si curajul clujenilor.

      Ștergere
  5. :)) Am mai vazut la tv o emisiune cu asemenea glume. De pe margine e haios, eu chiar nu ma pot abtine sa nu rad, dar cei care sunt vizati direct nu cred ca reusesc sa guste gluma. Unii ar putea deveni violenti. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta unii reactioneaza urat, sunt filmati mai multi, dar sunt alesi apoi.

      Ștergere