miercuri, 1 aprilie 2015

raulghiran.ro

            M-am mutat pe http://raulghiran.ro/.
            Site-ul e inca in lucru, asa ca abtineti-va de la judecati despre design sau font.
            Sunt insa binevenite pareri si idei.

6 comentarii:

  1. Tocmai bine ca eu tocmai scriam un articol de blog in care voiam sa dau un link omagial la blogul tau, (care pt mine e un blog care, prin problemele ff complexe pe care le ridica, ma inspira speculativ creativ la un nivel de care nici nu stiam ca eram in
    stare), si uite acum pot sa-ti fac si reclama la site-ul nou !

    Articolul meu nu e inca gata, e posibil sa dureze cateva zile pana il scriu, asa ca ai si tu timp sa mai dezvolti site-ul nou intre timp !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu ! Pai comentariile vechi nu apar pe blogul nou sub articolele vechi transferate ! Adica eu si alti comentatori ne-am chinuit degeaba asa ani de-a randul pe blogul asta si acum o iei total de la capat de capul tau
      de unul singur si fanii cui ii lasi ?! Doar ne anunti asa ca ala din One Direction ca paraseste grupa Blogspot si gata, cine vrea sa-i fie fan si sa se tina dupa el bine, cine nu, nu !

      Ștergere
    2. Rudolph, o sa apara. Nu am reusit sa fac importul in totalitate. Dupa cum spuneam, site-ul e in lucru.

      Ștergere
  2. Eu tot ti-am facut reclama. Am pus link si la site-ul asta si la site-ul nou ca sa fiu cat mai impartial ! Pt mine e ff important ca atunci cand fac o reclama sau dau un link sa nu se observe ca as avea vreun bias sau vreun conflict de interes personal. Sper ca aceasta atitudine moral stiintifica va putea fi aplicata intr-o buna zi si in industria advertising-ului ! Chiar m-ar tenta ideea sa incerc sa particip si eu la o campanie din asta de advertising cum e Superblog, etc, si sa dau in mod impartial link si la produsul pt care fac reclama dar si la produse de branduri rivale plus sa relatez in mod optimist pozitiv (ca sa nu se deprime cititorii mai sensibili) ce bune sunt toate aceste produse si firme si branduri ! Ha ! Ha ! Chiar o sa ma duc sa incerc sa fac un articol din asta pe o tema propusa la Superblog, de ex aia populara cu lenjeriile de pat...zau, tot tu m-ai inspirat si la tortul cel mai bun ca noua valuta etalon, acum si in legatura cu decoratiile de interior...domenii in legatura cu care, in ciuda a multor stereotipii, eu totusi chiar sunt tufa, insa chiar ma simt inspirat ff creativ de cate ori citesc de pe blogul tau. Esti ca o muza !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere