miercuri, 20 martie 2013

Doua avantaje personale

              Sunt recunoscator pentru multe.
              Dintre lucruruile pentru care sunt recunoscator, azi enumar doua: nu ma tem la dentist, ba chiar merg cu placere si nu am nimic de a face cu bancile, in afara de un cont simplu in care imi intra salariul.

13 comentarii:

  1. merci, cu anesteziile astea e chiar distractiv sa mergi la dentist acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e total OK sa-ti placa sa mergi la dentist ! Si mie imi place, adica nu mi-a fost frica niciodata, si mi-a placut ff mult cartea Carius si Bactus cand eram mai mic, (o carte scrisa de dl Thorbjorn Egner cu 2 germeni care seaman cu niste trolli care fac carii si locuiesc in niste casute in dintii unui baietel http://www.espritouvert.fr/pages/le-jeune-lecteur/poussette/carius-et-bactus.php ), dar uneori prefer sa dau banii pe altceva, mai ales ca dentistii costa destul de mult, si nu ma duc asa la 6 luni cum ar fi recomandabil la nivel de preventie ! Dar pe urma daca am o carie, e tot vina mea ca nu m-am dus si platesc si mai mult !

    Despre banci nu stiu ce sa zic ca nici eu nu am avut vreodata vreun cont de economii, (adica am avut dar era gol tot timpul asa ca am renuntat !), numai conturi curente, dar nici asta nu e bine, ca e bine sa ai si cont de economii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am salvat cartea, o dau copiilor sa o citeasca. Eu am avut tot felul de conturi, dar sunt fericit ca le-am inchis pe toate.

      Ștergere
  3. Chestia cu contul o mai inteleg, am mai auzit si de la altii ceva asemanator. Insa chestia cu dentistul e mai greu de inteles. Oricat de bune ar fi anesteziile din ziua de azi, mie tot nu-mi place. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti spun un secret: depinde de dentist. Eu ma uit in ochii ei de un albastru-verzui si nu mai simt nimic. :))

      Ștergere
  4. La punctul unu esti masochist!:))
    la punctul doi impartim aceeasi recunostinta!Fara dobanda...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. se vede cà dentistul tàu lucreazà bine... iar cu bàncile cel mai bine asa! ai vàzut cà in Cipru statul intentioneazà sà punà taxa pe depozitele bancare.. Deci cine are un depozit si nu cheltuie, ii face cadou la stat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e neaparat vorba de conturi sau depozite, cat despre credite. Nu am si nu voi avea vreodata.

      Ștergere
    2. Zici cà nu ai credite...Bravo tie, eh?! dacà ai sànàtate si esti fàrà datorii, esti un norocos! tine-o tot asa!

      Ștergere
  6. Dl, astea sunt doua dintre avantajele pe care mi le-as dori si eu. Felicitari si sa o tii tot asa.

    RăspundețiȘtergere