miercuri, 30 ianuarie 2013

Se fura

            Oriunde te uiti, se fura.
            In benzinarii se inmultesc combustibilii cu apa. La casa trebuie sa insisti ca sa primesti bonul, pentru ca ei il dau mai departe altor soferi, care il dau mai departe altor firme, spre decontare. Pe marginea drumului stau vanzatorii de diagrame si de motorina. In magazine se fura. Prin reduceri inexistente, prin tepe comerciale. In servicii se fura. In natura se fura. Se fura lemne, piatra, nisip. In institutii de fura. Se fura timp si drepturi. In hoteluri se fura, in parcari se fura, in restaurante, in scoli, in presa, peste tot se fura.
            Numai in politica nu se fura. Macar atat.

12 comentarii:

  1. :)) ca bine zici... ce m-as bucura sa vina un tigan sa fure toata politica asta imputita.. sa o bage la sac si sa plece cu ea in Franta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce in Franta? de ce nu la rusi, ca de acolo vine...

      Ștergere
    2. Pai din Franta a venit politica asta mai moderna, si romanii, hoti din fire, de acolo au furat-o. Acum vrei sa pui tiganii sa o fure iar din Romania sa o duca inapoi in Franta ? De unde si pana unde trebuie sa indeplineasca tot tiganii toate treburile neplacute pe care boierii romani nu au chef sa le faca ? Jos sclavagismul.

      Ștergere
    3. Ce vine de la rusi ? Coruptia in politica ???!!! Ha ! Ha ! Ce idee ! Abia astept sa ma duc sa-i spun lui Vladen sa se tavaleasca si el de ras pe jos !

      Ștergere
    4. cateodata ma faci sa rad bine. si culmea, ai dreptate!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. https://www.google.ro/search?q=diagrame+auto&hl=ro&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=SvQIUdatHcrUswbZgoG4BA&sqi=2&ved=0CDQQsAQ&biw=1280&bih=639

      Ștergere
    2. daca n-ai chef sa intri... un fel de foi folosite de soferi pt transport. varianta veche a tahografelor digitale

      Ștergere
  3. :)) Acolo toti sunt corecti..De politica sa nu va legati, da?? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt de acord. In politica nu se fura, se castiga licitatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca se fura ceva, acolo, cateva milioane, se fura legal...

      Ștergere