luni, 28 ianuarie 2013

Balet

            Iata un clip care trebuie vazut. Alex Mazilu stie mereu sa aleaga.

4 comentarii:

  1. M-am uitat si eu la 1/2 din videoclip, dar nu am inteles de ce trebuia vazut, adica putea sa zici si tu o recenzie critic artistica in 2 cuvinte, daca recomanzi un balet sau un videoclip artistic, ca pt mine stolurile de pasari nu au o asociatie specifica decat cu:

    a) niste povesti despre pasari migratoare de Hans Christian Andersen + Aventurile lui Nils Holgersson de Selma Lagerloff, plus

    b) pasarile lui Alfred Hitchcock,

    asociatii desigur ambele placute, (chiar si cea horror, ca totusi era film), plus total satisfacatoare pt mine personal ca sa-mi ajunga chiar o viata intreaga, deci nu am inteles de ce ar mai fi trebuit sa vad si acest videoclip specific, dar daca totusi am citit ca l-ai recomandat atat de insistent cu cuvantul "trebuie", si din cauza asta chiar m-am simtit obligat, asa la nivel de semi-urgenta, sa dau si eu click, totusi ar fi trebuit sa zici si tu de ce, ca sa nu raman asa total nedumerit asa cum am ramas dupa ce am vizionat acea 1/2 din el.

    RăspundețiȘtergere
  2. exact la asta am vrut sa te gandesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La A si B ? Pai eu ma gandesc la alea si spontan, nu e nevoie sa imi aduca aminte cineva de acele povesti nemuritoare, ca doar nu am inceput inca sa fac dementa.

      Ștergere
    2. nu cred ca te gandesti spontan fara sa ai un "flash" de undeva. ca daca o faci, daca stai in statie si te gandesti consecvent la Nils, atunci asta seamana a dementa.

      Ștergere