miercuri, 23 ianuarie 2013

In cate feluri se prostitueaza presa?

             Mi-a cazut un ziar in mana. Aproape la fiecare pagina era o femeie/fata dezbracata. Dezbracata de tot, goala pusca, fara nimic, cum vreti voi. M-am gandit cine mai cumpara ziare in ziua de azi. In mare parte batranii, pensionarii, cei pentru care accesul la internet e limitat. Si mi-am pus intrebarea: la ce-i ajuta pe batrani sa vada fete dezbracate in ziar?

             Mai am o intrebare, dar asta incerc s-o refuz, mi-e greu sa o pun: ce fel de parinti isi lasa fetele de 17-18 ani sa apara goale in ziar, cu nume, adresa, referinte?

26 de comentarii:

  1. Bunicul, Dumenzeu sa-l ierte, spunea cind vedea prin ziare asa ceva: ce-i trebuie ei, imi trebuie si mie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tata are prostul obicei ca vineri sa cumpere un taloid pentru program tv..E absolut dezgustaor ce vezi in paginile ziarului..Ma rog, daca se poate numi ziar...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fel de parinti? cei care le sunt si impresari.Ca trebuie si duduia sa se lanseze, sa-si faca un nume, un banut...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai crezi tu ca fetele alea au nevoie de accepptul parintilor sa faca asta?
    Plus ca suntem in era vitezei.. deja si parintii gandesc ca si copii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma gandesc ca si daca esti in fundul lumii tot auzi ca ti-a aparur fata in ziar...

      Ștergere
  5. pai in tara asta ce ai vrea sa puna in ziar ca sa se cumpere? studii stiintifice si mai ce? e clar ca la un popor de dobitoci trebe sa le lui ceva pe gustul lor, sa poata pricepe. instinctul de inmultire e cel mai primitiv lucru al omului

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fim seriosi, le doare la basca pe fete de parerea parintilor. mai ales ca sunt cazuri in care si parintii sunt la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici ai dreptate, nu cred ca le mai intereseaza parerea parintilor.

      Ștergere
  7. Astia nu mai au logica atunci cand publica. Sincer sa fiu, eu de pe acum ma intreb ce as putea face eu sau unde voi putea lucra, dupa ce-mi iau licenta in jurnalism si stiintele comunicarii. Daca da Domnu'. Ca la rahaturile astea de ziare nu mi-ar placea garantat, iar sa fac blogging in continuare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuza-ma, dar vrei sa intri intr-un domeniu unde e foarte greu, daca vrei sa ramai om. In Romania mai exista foarte putin jurnalism profesional restul e... gainarie.

      Ștergere
    2. Sau poate o sa dau drumul unei initiative de a creea propria redactie de mass-media! Cine stie!

      Ștergere
    3. Eu te sustin, dar vor fi mii de oameni mai puternici decat mine care te vor incurca.

      Ștergere
    4. Nu asa este mereu? Daca pornim cu gandul ca vom intampina greutati si ca sunt sanse slabe de reusita, nu mai facem nimic. Uite, apropo de calatoria mea pe cursiera prin tara, am inceput sa-mi fac pregatirile. Pentru ca m-am gandit eu ca as face ceva frumos pentru mine in primul rand.

      Mi-ar placea sa trec si pe la cateva orfelinate sa pun copiilor desene animate la un proiector, ca sustinere as avea din partea cui, iar tu (probabil), alaturi de multi alti bloggeri, as putea promova ideea. Insa implica costuri destul de maricele, iar pana nu gasesc o sponsorizare buna, nu pot face nimic.

      Ștergere
    5. cand te decizi la ceva concret, spune-mi si facem un articol.

      Ștergere
  8. In toate felurile cunoscute si in multe alte feluri de care habar nu avem .Sa nu generalizam insa.Exista si in presa ca in toate domeniile de activitate niste personaje care nu au vrut sa se dea "cu curul la gard" scuze , asta e expresia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare de ce ii stie prea putina lume? oare mai au influenta? mai au loc?

      Ștergere
  9. Poate luminezi cititorii acestui blog si dai cateva asemenea exemple din presa. In afara de cei care lucreaza la publicatiile de cultura.

    RăspundețiȘtergere