duminică, 15 mai 2011

Bonjour

          Nu o data m-am gandit la vremurile de demult. Cum era cand oamenii mergeau pe jos pana la Viena, sau cand isi dadeau intalnire peste 4 primaveri. Sau cand mesajele erau trimise prin soli ce mureau de batranete pe drum. S-au descurcat. Noi, daca se ia curentul sau cade reteaua de telefonie pentru cateva ore, intram in panica si ne blocam. De-a binelea.
         Imi cer scuze ca "mi-a picat" blogul cateva zile. Am revenit.

6 comentarii:

  1. Orice dependenta slabeste, iar dependenta de civilizatie cel mai tare.
    O data s-s luat curentul la birou si am ramas 'paralizati', toate lucrarile sunt electrinic facute, deci...am asteptat remedierea la reteau de curent. Stand si mirandu-ne de incapacitatea nostra.
    Toti cei cu blogspot au avut probleme zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit! Eu îmi amintesc de copilărie, când petreceam toată vacanţa de vara la bunici şi urmăream în fiecare vineri seara toate autobuzele să văd dacă or fi ai mei în ele sau nu. Nu aveam telefoane şi nu-mi rămânea decât să aştept :) Şi mi s-a întâmplat să fac o curăţenie uimitoare într-o după amiază când picase curentul şi mă simţeam ca în cuşcă :) O fi bine, o fi rău...încerc să petrec mai puţin timp în faţa calculatorului şi se pare că reuşesc. Salutări!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Raul !
    Bine ai revenit ! Cu blogurile au fost probleme pentru toţi zilele acestea , de la ei , nouă ne-au şters articole apoi au făcut back-up-uri la ele dar comentariile le-am pierdut şi ştii cum este , ţii la vorbele acelea .
    Suntem dependenţi tehnologic , ne ştiu dacă ne-am descurca şi fără cu toate că , o citez pe Cleo "în viaţă totul e obişnuinţă "
    Eu în privinţa asta sunt , poate , mult mai rău ca alţii , nu pot accepta restricţionarea sau doar mica cădere a unuia , cred că pe la firmele de telefonie , internet , televiziune li se aprinde câte un beculeţ roşu când îi sun aşa de vehement sunt în a-mi cere drepturile .

    Numai bine Raul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Plata pentru confort.Pai pentru orice se plateste un pret.Pentru confortul nostru platim cu anxietatea noastra pe care o avem cand ramanem fara curent, ne uitam mobilul acasa sau ni s-a stricat masina de spalat .

    RăspundețiȘtergere
  5. @all: pt ca toti sunteti cam de aceeasi parere, va dau un raspuns comun. eu consider ca suntem putin nebuni. si ma refer la acea nebunie de care se vorbeste in Biblie. adica nu putem trai fara tehnologie si tot ce facem facem ca sa ne-o permitem. dar fara apa putem? fara aer? fara soare?
    uitati-va la japonezi. sunt cei mai tari in tehnologie. si ce fac acum, cu toata tehnologia lor, daca nu mai au aer?
    asa ca, ar trebui sa fim mai sinceri vis-a-vis de prioritati

    RăspundețiȘtergere