luni, 27 februarie 2012

Cum faci bani pe net

            Cei care spun ca nu se pot face bani pe net se tem de fapt sa nu le taie cineva macaroana. Sunt insa cateva posibilitati de a face bani. Cea mai sigura si mai cinstita e urmatoarea: intri pe net si cauti site-uri cu locuri de munca. Rogi pe cineva sa-ti faca un CV fain si te apuci si-ti pui CV-ul pe cat mai multe site-uri. In timp ce astepti sa fii sunat si chemat la interviu, intri pe cursuri online de limbi straine si inveti putina engleza. Succesul e garantat. La inceput nu vei castiga mult, dar prin perseverenta vei capata experienta si poate o functie mai buna.

             Cunosc oameni care au renuntat la job si acum stau inchisi in casa cu zilele. Cica lucreaza pe net. De fapt sunt saraci lipiti pamantului.

9 comentarii:

  1. Hai că ai fost tare !! Cu totul altceva mă aşteptam să citesc în articolul ăsta . Chiar foarte curios am fost să văd ce variantă viabilă ai găsit , eu ştiindu-te un om al muncii .

    Subscriu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca dl Steve Jobs, desi dansul nu a facut bani direct de pe net, dar totusi in legatura cu el, a avut o idee buna cand a zis ceva de genul, "oamenii nu stiu ce vor pana nu le-o arati". Chiar am citit asta recent si m-am gandit la ce oare poate sa insemne. Eu din asta am dedus ca din pornografie se pot face bani pe net.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cunosc personal oameni care fac o gramada de bani pe net :P

    RăspundețiȘtergere