sâmbătă, 19 februarie 2011

Nu alergati pe strada!

          Uitandu-ma la biata maimuta cum se chinuie sa faca miscare mi-am amintit de francezi si de placerea si necesitatea acestora de a face sport. La 70-80 de ani ii vezi afara, pe strada, dimineata la 7, imbracati in costume de jogging, alergand sau pe bicicleta. Sunt atat de batrani incat te sperii cand isi dau ochelarii jos, dar sincer nu m-as lua la intrecere cu vreunul din ei...
          La noi nu am vazut niciunul. Pe batrani ii inteleg, nu pot alerga in cizme de cauciuc prin glod. Tinerii nu au timp. Singurii care alearga pe strada sunt hotii de buzunare si astia care ies din banci cu cagule pe fata. Si apoi, cum sa te gasesti tu mai destept sa alergi, sa se ia toata politia dupa tine?

2 comentarii:

  1. ia incearca sa alergi pe strazile patriei, sau in parcurile patriei.sau incearca sa mergi pe bicicleta sau incearca orice alt fel de miscare in aer liber in patria noastra.daca iesi in parc si incerci sa alergi supriza, te trezesti cu o haita de caini gata sa te sfasie .daca te tin curele alergi pana gasesti un looc in care sa te ascunzi.Cu bicicleta e si mai rau.Pe langa cani pe trotuare sunt pietoni iar pe strada risti sa-ti rupi gatul din cauza masinilor.Piste de biciclete ?Ei as.Cui ii pasa de asa ceva.Dincolo de lipsa de apetit pntru sport mai sunt si multe alte inconveniente.Eu una nu mai am curaj sa alerg in niciun parc .

    RăspundețiȘtergere
  2. ai perfecta dreptate, e ca in filmele de groaza, mai ales in parcuri, unde esti victima sigura

    RăspundețiȘtergere