vineri, 27 ianuarie 2012

Sanziana buruiana candideaza la primaria capitalei

           E pe bune? Se pare ca da.
           Eram revoltat zilele trecute de ce specii ca Buruiana si Tonciu invadeaza ecranele. Acum aflu, cam tarziu, ce-i drept, ca divele care este ele candideaza la primaria capitalei. Nu spun multe, ca sa evit clisee. Nu va iesi, desigur, dar faptul in sine ne injoseste si mai mult. Ma gandesc la situatia in care strainii ce inteleg putin romaneste vor vedea ce se intampla.
           Oare de unde mai avem tupeul sa tinem capul sus?

2 comentarii:

  1. Dar are o platforma misto macar ? Re cainii vagabonzi, de exemplu, ce zice ? Ca doar sper ca nu doresti sa dau eu Google cu numele Sanziana Buruiana ca sa aflu ce scrie pe site-ul ei de campanie 9daca are cumva vreunul), ca doar TU ai adus vorba despre ea ! Deci acum daca tot i-ai facut reclama, hai, macar incepe sa o discuti si sa o dezbati la platforma !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei da, ne injoseste .Italienii au facut-o pe Cicciolina europarlamentar si nu s-au mai simtit injositi.Cred ca avem mari probleme de atitudine.Pana la urma e dreptul ei sa faca ce doreste .Daca EBa e in Parlamentul European panarama asta de ce sa nu candideze?Oricum spre deosebire de Eba asta nu are sustinerea lu tati si nici masinaria PDL in spate .Ne facem de doi bani cand ne vindem voturile pe un kil de faina nu cand respectam dreptul unui om indiferent cata materie cenusie are sau cat de moral este.Si apoi moralitatea asteia nu e c nimic mai prejos fata de moralitatea lu Basescu

      Ștergere