duminică, 22 ianuarie 2012

Cine protesteaza

            Complexitatea si gravitatea problemelor Romaniei le stiti. Numarul celor iesiti in strada il stiti. Care e raportul atunci? Cum se vede situatia din exterior, cand peste 10 milioane de romani sunt varza?
            Au iesit cateva mii. Fals. Din astia, o buna parte au fost jurnalisti. O alta parte au fost plictisitii orasului, care treceau pe acolo. O alta parte au fost toate neamurile lui Nustiu, care habar nu aveau ce se intampla sau unde e Romania pe harta. Au mai fost boschetari, hoti de buzunare, vanzatori de seminte, copii. O alta buna parte au fost cei platiti de Ponta si Antonescu + suporterii + aruncatorii de pietre. Iar restul au fost cei care au muscat-o, crezand ca se protesteaza pe bune impotriva conditiilor de trai.
             Ati auzit cati au iesit in strada in Ungaria, nu?

2 comentarii:

  1. In Ungaria e altceva. E vorba ca administratia curenta incearca sa implementeze o Constitutie care ar dezechilibra balansul puterilor in stat in mod periculos. In Romania e raspuns la masurile de austeritate. (As am inteles eu de pe Al-Jazeera.)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rudolph A: la nivel de cetatean (ca pe noi asta ne intereseaza), care situatie e mai grava? ce se intampla acum in Ungaria sau ce se intampla la noi de 20 de ani incoace?

    RăspundețiȘtergere