joi, 26 ianuarie 2012

Drumuri inzapezite, oameni inzapeziti

            La sfarsit de ianuarie nu e foarte indicat sa fii brav, nici incapatanat, atunci cand esti pe drum. Nici intrebarea „Ce-i cu atata zapada?” nu-si are locul.
            Lipsa de profesionalism a autoritatilor + inconstienta soferilor = drumuri blocate si masini inzapezite. Soferii sunt indisciplinati si nu stau in coloana. Ca doar au masini tari. Din cauza lor utilajele de dezapezire sunt ineficiente. O femeie plange la telefon ca e blocata pe centura Bucurestiului. La 3 km de casa. Decat sa te dai cu capul de volan ca esti pe moarte, mai bine te dai jos si mergi acasa. Si daca Bucurestiul e in pericol, atunci oamenii din munti in ce situatie sunt?
            Romanul e comod si nu-i place cand ceva sau cineva ii deranjeaza confortul.

2 comentarii:

  1. sunt o persoana din strainatate,si am vazut la tv ,totce sa inpiplat cu oameni inzapeziti din ,Buzau si Vrancea daca pot sa ajut cu ceva va las nr 00393493829143 multa sanatate la oameni ce infrunta aceste clipe grele prin care trec.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: daca esti real te felicit pentru intentiile bune. Gestul tau e de apreciat, dar aici esti pe un blog personal, eu nu sunt indreptatit sa-ti spun unde poti ajuta.
    cred ca cel mai bine ai ajuta daca acolo unde esti tu ai spune despre ce se intampla, sa stie lumea ca exista tari in UE unde viata cetateanului nu e o prioritate.
    bravo inca o data.

    RăspundețiȘtergere