joi, 11 aprilie 2013

Suntem prosti sau destepti?

               Un articol despre unicitatea poporului roman. Despre neamul ales care este noi.
               Ca sa raspundem la intrebarea din titlu, ajunge sa citim comentariile. Nu-l intreba pe roman tabla inmultirii ca zice ca vrei sa-l sabotezi si pune mana pe par si-ti da in cap.

               Later edit: eu mi-am facut o parere despre articol, dar vreau sa stiu si parerea voastra.

10 comentarii:

  1. Nu suntem prosti... Poate doar puturosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca suntem cei mai prosti din lume, cei mai lenesi, cei mai hoti, cei mai corupti, cei mai plangaciosi, cei mai giorlani, cocalari, etc. etc. etc. ..... etc. etc. etc. ... atunci nu inteleg de ce nu ne sinucidem in masa. Sa nu mai aiba nimeni de criticat nimic, caci n-ar mai avea pe cine.
    Macar am facut un bine intregii omeniri, adunand absolut toate defectele in noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca ne-am dus in lumea mare si cand vom vedea ca sunt si mai prosti decat noi, ne vom intoarce si vom muta drobul de sare de pe cuptor.

      Ștergere
  3. Scrisesem un comentariu lungut si foare franc despre parerea mea legata de doamna ce a scris oroarea aia. Dar ma gandesc ca nu e cazul sa-l public ca sa nu te trezesti cu ea pe cap facand ciupercute de nervi. Tot ce zic este ca fatza de genul asta de persoana nutresc un dispret profund si ca in opinia mea Romania e in situatia in care e mai degraba din cauza unor elitisti care fac pe populistii (precum doamna in chestiune) si nu din cauza "ghiolbanilor" care sunt net mai putin vizibili si mai putin luati in seama decat primii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca suntem cei mai destepti, dar cu siguranta suntem cei mai toleranti! Altii ii scoteau de mult in uniunea europeana pe unii ungurii iubitori de pamint romanesc, dar nu si de romani.
    Am zis! :)
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stiu asta, tara asta mereu e lovita de conspiratii. Noua mereu ne vrea raul toata lumea, ne fura desteptii, ne fura muntii, ne fura raurile. Mereu ne dam loviti, mereu aveam o scuza. Patetici.

    RăspundețiȘtergere