sâmbătă, 6 aprilie 2013

Romania, te iubesc - tara risipei

              Duminica la ora 18, la Romania, te iubesc, se va vorbi despre cum s-au risipit milioane de euro de catre primari tampiti, in zonele rurale. Despre parcuri in mijlocul campului, despre terenuri de fotbal in panta, despre piscine intre noroaie. Veti vedea primari aroganti si inculti si fosti primari si mai aroganti si mai inculti.
              Romania, te iubesc este singura emisiune facuta de profesionisti si cu profesionalism din Romania.

10 comentarii:

  1. Si in final dureros de inutila din moment ce acestor hoti nu li se intampla nicioadata nimic.Sigur, nu p-ledez pentru disparitia ei .Ma gandesc la sentimentul pe care il au realizatorii ei cand vad ca indiferent cate dovezi ar aduce , Justitia aia pe care o ridica in slavi Ioan Rus (cata nesimtire) e cu adevarat surda si oarba cand e vorba de acolitii sistemului.Nu-i vede si nhu aude nimic din ce i se spune .O mascarada gretoasa in justitia asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e grav cand se dau nume si fapte clare si nu se iau masuri. In emisiunea despre paduri s-a explicat clar cine fura si nu s-a facut nimic de atunci.

      Ștergere
  2. Draga Raul, cred ca esti intr-o pasa depresiva.
    Te rog eu revino-ti! In tara asta se mai intampla si lucruri bune.
    Ieri am cunoscut o femeie extraordinara, care a facut pe timpurile astea grele ce n-au facut primarii si te invit sa o cunosti si tu!
    Printre alte merite si distinctii a fost numita bibliotecarul anului!
    http://adevarul.ro/locale/bacau/bacau-portret-lenuta-neacsu-ajuta-copiii-redescopere-cartile-1_50ad5cae7c42d5a66393aeec/index.html
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt constient. Insa ma deranjeaza cand ma gandesc cate astfel de actiuni s-ar fi putut face cu banii folositi aiurea. Daca nu suport ceva in lumea asta, e nesimtirea, egoismul si prostia.

      Ștergere
  3. Si mie imi place emisiunea, in special atunci cand ne arata latura mai putin frumoasa a tarii asteia.

    RăspundețiȘtergere
  4. De multe ori cand ma auit la emisiunea asta imi vine sa plang...am ajuns intr-un loc foarte urat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place si "In premiera" , emisiunea lui Carmen Avram de la Antena. Cred ca e timpul sa ne mai arate cineva si adevarul nepoleit, sa ne mai si rusinam inainte sa ni se ceara sa ne mandrin ca suntem romani.

    RăspundețiȘtergere