luni, 1 aprilie 2013

Politia romana vs cosasi

             Imi place stirea asta de dimineata, politisti atacati cu coasa. Doi politisti au fost fugariti de un pricajit ce avea o coasa. Ma rog, 2013. Dau in Google sa pun link la stire. Cand ajung la politisti atacati cu...,Google imi genereaza: cu pietre, cu topoare, cu sabii, cu furca, cu pari, si alte arme de la rascoala din 1907. Ajung sa scriu politisti atacati cu coasa. Si Google gaseste multe, multe pagini.
             Daca vreti sa vorbim despre cum politia romana e formata din burtosi si fricosi si cum isi face treaba politia in alte tari, sunt dispus la discutii.

             Apropo de asta, Moartea dadea declaratie la politie: Domn' sef, la intrarea in Romania aveam coasa!

10 comentarii:

  1. Am citit si eu niste articole. Cand ma gandesc pe cine platim sa ne asigure paza si protectia....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare ca au si anumite restrictii in folosirea armamentului... In alte tari cine pune mana pe coasa sau topor primeste un glont.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, nu-i dai cartus, dar ii dau un spray, niste volti, etc...

      Ștergere
  3. Daca tot se propusese sa le dea biciclete cu girofar zic sa le dea si niste prastii cu bataie lunga;sau macar mai lunga decat coada coasei...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm...Nici moartea nu mai e ce-a fost. Fara coasa e ca un politist calare pe o bicicleta cu girofar ori nu. :)) Pai nu inteleg nic eu cum functioneaza politia. Politistul se roaga de infractor? Cum sa fie alergat cu coasa? Iar daca a fost amenintat avea dreptul sa traga la picioare, intai, dupa somatie. De ce nu sunt instruiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt instruiti, sa bea cafele, sa manance gratare, sa vorbeasca la telefon.

      Ștergere
  5. Am vazut politisti care au dat inapoi in mijlocul orasului, cand o cucoana s-a isterizat si a inceput sa tipe la ei. Era vinovata, parcase aiurea, unde era interzis si ei au vrut sa o amendeze. Pentru ca a tipat la ei si a atras privirile trecatorilor, politistii au renuntat si au lasat-o in pace.

    RăspundețiȘtergere