duminică, 7 aprilie 2013

Mintea! Mintea!

          Repet, ca sa ne intre bine in cap.
          Ce semeni, aceea vei secera. Cu ce-ti umpli mintea,  ce cultivi in tine, aceea se va reflecta din tine. Chiar daca nu ne dam seama. Mintea guverneaza si genereaza. Mintea conduce si induce.
          Aveti grija cu ce va umpleti mintea. Se accepta orice. Dar nu tot e util. Plus ca ce iese din mintea noastra intra in mintea celorlalti. Nu transmiteti "virusi". Va faceti vinovati.

12 comentarii:

  1. Da, puterea gandului este foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mintea mea mi-e dusmanca si in plus, foarte salbatica. Face ce vrea ea si cand imi impun ceva anume imi a peste nas. Pur si simplu ma trezesc facand niste chestii total necaracteristice mie.
    Nu prea mi-e de folos, sincera sa fiu.
    Cuvanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Aoleu ! M-ai speriat de riscul imens al posibilitatii ca mintea mea sa fie cumva influentata de toate chestiile autentic inutile pe care le citesc de pe wikipedia si despre care scriu pe bloguri, deoarece desi asa la nivel de anecdota culturala unele pot parea interesante, lucrul indubitabil este ca absolut nici una din aceste anecdote mie personal nu imi foloseste la absolut nimica, eu ne-invartindu-ma in cercuri de oameni interesati de a discuta pe teme culturale, si de fapt nici nu am de gand sa ma invart in acest fel de cercuri deoarece efectiv nu cred ca le-as putea suporta ff bine in real life. De altfel eu retin ff putine lucruri din ce citesc de pe wikipedia sau asa de pe Internetul general, si retin doar daca mi se pare ceva cu adevarat surprinzator, de ex recent am aflat ca prima universitate reala reputabila acreditata a lumii cu diplome fiind infiintata in 859 la Fes, in Maroc, de Fatima al-Fihri, sau alta chestie cum ca oamenii sexy au IQ mai mare, (chestie pe care nu am verificat-o inca, dar mi se pare interesant de stiut daca e adevarat sau nu, si daca e aplicabil atat la barbati cat si la femei, asta fiind totodata o informatie pe care o pot considera ceva mai utila decat prima, pt ca ii pot vedea aplicabilitatea, desi desigur nu in relatiile de la serviciu).

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleo, atunci eu sunt SPAM! :)))) Stiu o groaza de prostii maxim inutile :D. Si vai mie! Acum constat...le imprastii pe blog :)). Hehehe sunt virus :D. Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  5. deci ai grija ce faci cu blogul asta! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem ca o reţea de internet necontrolată. Putem vorbi orice şi infecta pe oricine cu vorbele noastre!

    RăspundețiȘtergere