sâmbătă, 6 aprilie 2013

Masinile de lux confiscate sunt alese de guvernanti

             Masinile de lux confiscate de stat ajung la ministri si primari. Vorbim aici de sute de masini de zeci de mii de euro, Q7, X5, A8 si de primari mizerabili  incapabili sa intretina astfel de masini.
             Ce castiga statul ca a confiscat o astfel de masina daca aceasta ajunge in folosul unui ministru? Masinile consuma mult si sunt scumpe la intretinere. Cu siguranta acel ministru sau primar nu va plati din banii lui.

8 comentarii:

  1. De cand ma stiu visez la un Q7. Am fost cuminte, n-am furat, n-am mintit, mi-am platit impozitele, mi-am taiat unghiile, am mers la vot...Oare daca fac cerere imi da si mie unul de-ala confiscat?:)Sau se da numai la cei cu iq =7?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca-ti dau eu unul, macar ca numai 3 mai am.

      Ștergere
    2. Mare om, mare caracter! De ce, nu ti le primeste la programul rabla? :))

      Ștergere
  2. Pai si marile companii au masini de lux. De la un anumit nivel al veniturilor, exista fond de protocol. Asa ca pe nimeni nu mai intereseaza cativa litri in plus la suta de kilometri, de vreme ce alte cheltuieli sunt cu cateva ordine de marime mai mari. Uite, de exemplu, la mine cativa apropiati ai patronului au venit cu elicopterul.
    Dar asta nu e nimic comparativ cu alte sume uriase care se duc pe apa sambetei pentru cei cu sange albastru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma gandesc daca s-ar fi vandut masinile, de catre oameni corecti, ar fi salvat vietile catorva copii, nu? Dar, sa moara poporul!

      Ștergere
    2. Asta e o masura buna pentru perioada campaniei electorale. :)

      Ștergere
  3. Nu stiam asta. E inca un furt legal savarsit de cei de la putere. Micii afaceristi muncesc ani de zile pt o masina din asta, si ei o iau gratuit...ce snapani!
    Cuvanta

    RăspundețiȘtergere