duminică, 28 aprilie 2013

Daca ei pot si noi putem!

             Eu mi-am dorit ca cel putin o data sa traiasca  si vesticii ce traim noi si noi sa fim in locul lor. Si unii au spus ca acele zile se apropie, avand in vedere fluxul financiar si viteza de dezvoltare a Romaniei si problemele tot mai mari ale tarilor din occident.
             Ieri seara treceam din Germania in Franta si erau... 0 grade. Ningea cum ninge in miezul iernii si a tinut-o asa pana azi de dimineata. Eu eram in slapi si tricou. Am sunat acasa si mi-au spus ca sunt cam 28 de grade. Acum in Franta sunt 6 grade, in Romania vreo 26.
             Se pare ca roata incepe sa se intoarca.

             Later edit: simtind in aer prezenta lui Vladimir, m-am incalzit cu o vodka, in cinstea lui.
                                                                           

8 comentarii:

  1. Deocamdata n-as zice ca exista o viteza diferita de zero ce ar reprezenta dezvoltarea Romaniei. Iar daca e diferita de zero, atunci e, deocamdata, negativa. :)
    Mai trebuie sa curga inca multa apa pe Moldova. :)
    Dar ma bucur ca e cald si frumos la noi. E grozav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania se dezvolta, insa problema e ca partial. Iar diferenta aceasta intre cei care se dezvolta si cei care raman in urma a atat de mare incat rezulta haosul.

      Ștergere
  2. Aaaau vai mie aia e vodka!!!! Maaaaai sa nu ma vada rusimea ca m-ai linkat la vodka de smochine varianta degetar ca m-am ars!!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci i-am invins pe vestici la temperatura!Ai procedat corect cu votca(aia sigur nu-i sticluta de parfum?),daca n-ai grade in aer trebuie sa suplimentezi din sticla.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu consum alcool, plus ca eram la volan, dar ideea ca am un asa sticloi de votca in masina m-a incalzit. In masina era cald, dar afara... mai ales ca eram in slapi si tricou...

      Ștergere