luni, 9 decembrie 2013

Cauzele obrazniciei lui Ponta

            Ma intreb de unde are Ponta atat de mult curaj. Sau sa fie frica de altii?
            Sa te opui consecvent unui popor intreg impune niste conditii. Ori esti sustinut de cineva sau ceva mai puternic decat functiile politice, ori esti dement ca Hitler, ori poporul pe care-l calci in picioare e peste masura de indiferent, naiv, lenes sau individualist.

18 comentarii:

  1. Poporul te tine in varf, el te poate da si jos. Din moment ce el sta bine mersi si face tot ce il taie capul, e clar ca problema e la popor.

    RăspundețiȘtergere
  2. poporul roman are in fruntea guvernului exact conducatorul dorit. toti s-au dus si au votat anti ailalti fara sa se gandeasca la consecinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce naiba a mai zis si a facut de merita asa o reclama ? Si daca vorbeste aiurea asta are in primul rand consecinte mai mult pt propriul lui partid decat pt istoria pe termen lung de interes pt poporul roman...adica, zau, daca Ponta va fi mentionat vreodata in vreun manual de istorie a Romaniei, sincer cred ca in dreptul lui va zice doar ceva gen, membru psd acuzat de plagiat la doctorat, ca altceva nici nu cred ca are ce sa zica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca TREBUIE MENTIONAT, ca tradator national.

      Ștergere
    2. Adica acum vrei sa devina si la fel de popular ca Snowden ? Zau, banuiam eu ca ai un crush pe el de il mentionezi asa de des, ba ii mai scrii si scrisori personale, dar acum vrei sa-l pui asa si pe pagina 1 la People Magazine, asa ca tradatorul national celebru mai sus mentionat ?..zau, asta mi se pare totusi o reclama deosebit de exagerata. ce naiba, nici macar Justin Bieber nu a aparut asa de des pe pagina 1...ba azi am vazut in Stern cica Snowden e tradatorul national al anului 2013 !

      Ștergere
  4. E un fricos. PSD e o adunătură de fricoşi. Te miri de tupeul lui Ponta? Păi Băsescu cât tupeu a putut avea când a mărit TVA cu 5%? Sau când a scăzut cu 25% salariile bugetarilor?! Ăla a fost tupeu grosolan. Mă rog, Băsescu prin Boc şi PDL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si faptul ca Ponta incalca atatea drepturi si ca vinde tara si modifica legile asa cum vrea el, nu e tupeu grosolan?

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. El la fiecare inspiratie si respiratie face ceva. Ori minte, ori spune o prostie, ori inventeaza o lege.

      Ștergere
    2. sau legile ii vin... gata de aprobare? mi-e ca el este doar un pion...

      Ștergere
    3. Pai nu, ca el e ca si Chuck Norris. El se proclama, el se plateste, el se voteaza.

      Ștergere
    4. Ca Chuck Nortis ??!! Zau, tu chiar vrei sa il mitologizezi pe Ponta...ce naiba, e doar un plagiator comun, de unde pana unde cica tradator national sau Chuck Norris ? Pai pt a fi tradator national, zau, trebuie sa ai talent la povestit chestii originale plus interesante de ascultat sau de citit de o majoritate...vezi de ex Pacepa sau Snowden mai sus...zau, mie Ponta nu a reusit sa imi atraga atentia in halul ala niciodata decat cel mult ca narcisist usor mai exagerat decat media, insa asta, cf dl BP Hasdeu nu e ceva neobisnuit in cadrul intelectualitatii romane cel putin din sec 19 incoace de cand s-a inventat narcisismul, dar cand am incercat sa gasesc si sa citesc macar si cateva fraze originale in lucrarea lui de doctorat, zau m-a apucat motaiala...ce tradator, mai ales national, zau, sincer, chiar pari sa fii lipsit de spirit critic de te lasi asa de usor impresionat de diversi...ma rog, daca unul din etaloanele tale o fi Superman sau miticul Chuck Norris si ai vreo 12 ani, as mai intelege, dar chiar asa, om adult, la varsta ta, plus probabil cu bacul luat si cu interes pt lectura, chiar sa nu poti distinge pe un simplu laudaros autogonflabil flecar fata de unul bun ca sincer si credibil tradator national, zau...

      Ștergere
  6. nu e doar Ponta. E sindromul puterii - toti cei lipsiti de o structura morala se vor comporta, odata ajunsi mari, fie ca niste dementi, fie ca niste ticalosi, fie ca ambele la un loc.
    Eu il admirasem mult pe Mihai Razvan Ungureanu pana sa ajunga prim-ministru, pentru cultura lui. La fel si pe Traian Radu Ungureanu, un condei cum rar am citit. Ajunsi susi s-au dovedit a fi niste dezamagiri mai mari decat altii. Poate tocmai fiindca aveam pretentii de la ei

    RăspundețiȘtergere