luni, 2 decembrie 2013

La multi ani, Romania!

            Un copil de 6 ani a ajuns in coma alcoolica la spital.
            O fata de 9 ani a ramas insarcinata. Tatal copilului e tatal ei.
            Un om vrea sa se usureze in Mures si cade in apa.

            La multi ani, Romania!

11 comentarii:

  1. Asta e o critica fata de stilul vestilor de la TV in lb romana, sau care e faza ? Ca asa chestii din astea nenorocite se intampla peste tot in lume, nu numai in Romania, si criminalitatea e un fenomen deosebit de complex, nu tine asa numai de un factor, nici macar strict numai de GDP sau numai de sist politic, desi desigur unii politicieni pot candida pe platforme asa numite anti-criminalitate, iar cifrele la nivel local pot fluctua,uneori in moduri chiar suprinzatoare, si fondurile mai mari si optim alocate pt politie si servicii preventive in principal educative si programe politienesti pot sa ajute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Memoreaza asta: "in fiecare zi, de cateva ori, in mai multe locuri."

      Ștergere
    2. Nu stiu cum dar iar sunt de partea lui Rudolph.Uneori mi se pare ca ai o anume inversunare care nu te lasa sa vezi intregul. Sa nu tipi la mine, e o parere, asa cred eu .:) Glumesc cu tipatul :)

      Ștergere
    3. Nu stiu cate fapte bune pot spala moartea unui copil. Voi incercati sa justificati haosul, care nu are nici o scuza.

      Ștergere
    4. Rudolph, Raul e român patriot, pe el îl enervează chestiile românești, i se rupe de alea străine.
      Ia spune Raul, asta cum ți se pare?

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2442539/Amanda-Hutton-guilty-son-Hamzah-Khan-manslaughter.html

      Desigur, statul englez e vinovat.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Zau, in mod decisiv nu inteleg nimic din acest articol,nici ideea principala, nici comentariile, nici macar de ce bloggerului Ana Maria i-ar fi frica cum ca bloggerul Raul ar putea tipa la ea...asta de fapt mi se pare cel mai grav comentariu posibil pe care l-am citit vreodata in blogosfera romana pt ca arata ca poate exista un precedent, desi nu-mi vine sa cred ca bloggerul Raul ar fi abuziv fata de bloggerii de sex feminin, ca el e mai mult asa abuziv fata de societatea romana la mod mai larg abstract general, poate la nivel de suparare ca se simte abandonat acolo in Franta, la gradinita, ca e greu la gradinita/scoala in Franta, am vazut eu ce grea e scoala acolo la francezi, desi e si frumoasa, daca ai noroc de un institutor bun, dar trebuie sa stii sa scrii corect dupa dictari ff grele, plus se da obligatoriu Filozofia la examenul de Bac...zau, abia acum inteleg de ce dl Eugene Ionescu a revenit in Romania sa isi dea Bacul aicea, dupa ce studiase la gradinita, sc primara si generala in Franta pana cand efectiv s-a imbolnavit pe la 14 ani, de a trebuit sa stea asa sa-si revina vreo 2 ani in vacanta la tara sa se recupereze, si abia apoi a revenit in Romania, ca sa isi poata lua Bacul asa mai usor...zau, daca si d-lui Eugene Ionescu i-a fost greu la scoala in Franta, si el avand mama franceza chiar, pai atunci desigur ca e greu si pt Raul, care in mod aproape cert nu are nici pe departe aptitudinile d-lui Ionesco in ceea ce priveste exprimarea in scris)

      Ștergere
  3. La multi ani, Romane! :)
    Asta prezinti, cu asta te identific.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pui problema greşit, ţinta ironiei nu e chiar corectă. Dar măcar nu eşti ipocrit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In acest timp in care s-au intamplat cele expuse mai sus, statul a cheltuit cateva milioane de euro pentru parade militare. In conditiile in care avem cea mai ruginita armata din Europa.

      Ștergere