sâmbătă, 24 august 2013

Top fals

            De ce avem asteptari, daca ne mintim pe noi, ii mintim pe turisti, umblam mereu cu pisica vopsita?

6 comentarii:

  1. Eeeei, depinde cui te adresezi.Ori te faci de doua pareale atunci cand ai de-a face cu persoane mai stiutoate ori pur si simplu chiar iti vinzi destinatiile.Si cum din pacate , societatea , indiferent de pe unde o fi ea, tinde sa nu mai puna prea multa baza pe cultura generala, cum despre Romania nu stiu unii nici macar pe unde e daramite asemenea detalii, scopul ar putea scuza mijloacele .

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaaa si mai e ceva.Baietii aia de la Hotnews sunt deseori tendentiosi asa ca nu prea as vrea sa-i am ca sursa unica de informare si sa iau chiar de buna tot ce scriu ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. lasati prostiile!
    lasati hotnews si treceti pe COOLNEWZ
    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca problema e alta, promovarea mincinoasa e clar un lucru care ne penalizeaza, dar ar trebui pur si simplu sa promovam pentru autenticitate si frumusetea locurilor, a potentialului gasit in zona, a curateniei si bunului simt al oamenilor. Ar fi tot minciuna din pacate. Am incercat sa-i povestesc unui belgian despre frumusetile din Romania si la un moment dat m-a intrerupt sa-mi spuna ca nu avem autostrazi, deci adevarul e stiut de straini.

    RăspundețiȘtergere