vineri, 30 august 2013

Romania, te iubesc

                                                                                                            

4 comentarii:

  1. Am inteles ca se amana proectul Rosia Montana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si sustinatori ai proiectului Rosia Montana care aveau chipurile si niste argumente, evident economice cu locuri de munca.Intrebarea mea e urmatoarea: dupa ce se va termina exploatarea ce veti face cu oamenii care isi vor pierde locurile de munca si vor ramane intr-o zona in care cu adevarat nu mai pot face nimic pentru ca va fi complet distrusa.Vezi?Am mai tot spus.Nu avem viziune de viitor .de ce sa nu dezvolti acolo un proiect durabil si nu o nenorocire ca asta.Pe urma vine intrebarea :voi ce lasati generatiilor viitoare?Daca faceau generatiile trecute la fel ca si voi, acum ce-ati mai fi vandut?

      Ștergere
    2. Eu ma gandesc la oamenii care iau anumite decizii sau care afirma unele si altele, oare ei nu au copii? Sau nu le pasa ca copiii lor vor trai intr-o tara pustiita?

      Ștergere
  2. Sa nu te gandesti la ei raul.Ei oricand pot sa paraseasca tara.O pot face tandari si apoi pot sa traiasca din sumele incasate ca spagi in orice paradis de pe lumea asta . Ei nu sunt de luat in calcul. Ceilalti, oamenii obisnuiti ar trebui sa se gandeasca ce vor face copiii lor si chiar ei insisi.Astora care vand tot fara discernamant nu simt nevoia sa le port de grija.Ai vazut cati fost politruci care au abuzat de tarile si popoarele pe care chipurile le-au reprezentat , stau acum in cele mia exotice locuri din lume in timp ce populatia se zbate in niste chinuri ingrozitoare .

    RăspundețiȘtergere