joi, 9 august 2012

Pe cine vor romanii

            Vreau sa cred ca cei care au votat plecarea lui Basescu au doar un sentiment de respingere fata de acesta, nu si unul de admiratie fata de Antonescu.
            Sau altfel, vreau sa cred ca romanii nu-l vor pe Antonescu, ci doar sa plece Basescu. Nu de alta, dar daca ajungi sa crezi ca un om ca si Crin Antonescu e capabil sa conduca spre bine Romania, atunci avem o problema de moralitate la nivel national.

12 comentarii:

  1. Au trecut vremurile in care romanul mai vota pentru ca cineva sa castige alegerile. De multa vreme romanul voteaza doar ca sa scape de cineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. implicit voteaza venirea cuiva.

      Ștergere
    2. Exact asta-i problema. Votand impotriva cuiva, aduci la putere pe altul la fel ca cel de care vrei sa scapi. Apoi, vei vota cu cel dinainte, pe care tocmai l-ai dat jos, ca sa scapi de ce pus recent la putere. Si tot asa, e un cerc vicios.
      De asta eu nu mai merg la vot.

      Ștergere
  2. Subscriu la cele spuse in comentariul anterior. Incepand din 1996 votul romanilor este unul negativ.

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie să admit că eu în 2009 l-am votat pe Somnorilă ... Acum îmi este rușine, dar parcă atunci avea un discurs mai consistent și o strategie mai coerentă ca lider al opoziției

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am votat pe Antonescu, iar acum ma intreb serios daca la urmatoarele alegeri voi mai gasi o varianta viabila...

      Ștergere
    2. @Rata: exact, atunci cel putin vorbea coerent, tacticile folosite de el acum le foloseam si noi in liceu sa manipulam profesorii

      Ștergere
    3. @Intuneric: s-ar putea sa nu-ti mai dea sansa

      Ștergere
  4. daca te uiti la intreaga clasa politica din Romania ajungi la concluzia ca nu vrei pe nimeni, ca niciunul nu e bun.Daca te uiti la PDL si daca mai si stii amanunte pe care chiar daca le spui oricum nu ti la ia nimeni inn seama din motive numai de ei stiute, asa ca nici nu mai spun, eu ajung la concluzia ca e ultimul partid pe care as pune stampila .In privinta adversitatii fata de basescu ai dreptate .Eu nu am intalnit pana acum fata in fata un basist .Daca te-ai fi cunoscut m-as fi putut acum lauda ca am vazut un basist ai am stat cu el de vorba .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt pro Basescu, am mai zis. doar ca mi-e frica de ceilalti mai tare ca de Base. Cred ca la cererea poporului (si nu incepeti iar cu numaratoarea populatie) Base ar demisiona. Dar Antonescu sigur nu.

      Ștergere
  5. Uite de ce te-am catalogat drept pro basist.Pentru ca ai legat un referendum pentru demiterea lui Basescu de Antonescu si nu era vorba despre asta.Ca nu-ti place Antonescu e in regula , sa nu-l votezi cand va candida dar ce legatura a avut cu referendumul?Ti-era teama ca ramas interimar la Cotroceni te va manipula in asa hal incat sa-l placi si sa-l votezi? Mie mi-e sila de toata clasa politica insa mai rau decat PDL si Traian Basescu nu cred ca a fost cineva si vorbesc in cunostinta de cauza .Timpul va demonstra cat rau a facut aceata clica de infractori fiecaruia dintre noi dar pana atunci temeti-va de fantasme .As fi poate interesant ca fiecare doritor de vot sa aiba totusi un minim de cunostinte in ceea ce priveste viata politica .

    RăspundețiȘtergere