luni, 13 august 2012

Vreti la putere? Puteti voi oare?

           Vreau sa aduc aminte celor care vor la putere ca, dincolo de imunitate, diurne, nume, functii, etc, Romania mai inseamna si probleme si teren de recuperat.
           Din lista de probleme, le amintesc pe cele mai importante: problema cainilor vagabonzi, problema tiganilor, problema drumurilor, problema turismului, problema invatamantului, problema canalelor infundate, problema copiilor din canale, problema copiilor copiilor din canale, problema spitalelor, problema pensionarilor, problema locurilor de munca, problema secetei, problema inundatiilor, problema infractorilor, problema taxelor nejustificate, problema gunoaielor, problema incompetentei functionarilor, problema coruptiei, etc.
         
           Mai vreti la putere?
           Sa vina cineva cu cel putin o solutie clara si fezabila la cel putin jumatate din problemele de mai sus si il votez cu ambele maini.

13 comentarii:

  1. Eu de mult afirm chestia asta (cea din ultimul paragraf). Dar pana acum nu s-a infatisat nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. problema este cum ne dăm seama că ei au soluții pe bune? că așa fiecare se laudă cu ce soluții are ...

    RăspundețiȘtergere
  3. La un moment dat am renuntat la o functie de conducere pentru ca un personaj din subordinea mea fura de rupea pamantul si eu trebuia sa raspund pentru faptele lui. Pentru ca era membru de partid nu-i facea nimeni nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am eu o solutie: declaram razboi Germaniei, ne bate, ne anexeaza, ne civilizeaza, ne pune la munca, ne mai baga in puscarie pentru furt, ne creste PIB-ul, ne trimite la scoala si ne schimba mentalitatea,Simplu, nu? Cine ma voteaza?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos, exceptand un singur lucru: ce nevoie ar avea Germania sa-si bata capul cu niste babuini ca noi?

      Ștergere
    2. Poate se plictiseste si ea, are nevoie de adrenalina... Altii cum cresc iguane sau tarantule:)?

      Ștergere
    3. Genial! Ai votul meu :)) In realitate nu e chiar asa, oricum solutii nu exista, e irevocabil ce se intampla...

      Ștergere
    4. cum sa nu existe solutii? si inca ce simple... daca renunta toti politicienii la functii se rezolva toate problemele.

      Ștergere
  5. Eu tot nu inteleg de ce asteapta romanii fie americanii, fie germanii ca sa-i civilizeze.Pai de ce nu va civilizati dragilor singuri?Ce va retine?de ce nu reactionati|?De ce incercati sa mituiti si mituiti, de ce ocoliti regulile jocului, de ce va scuipati tara ?Aveti impresia ca daca voi va scuipati locul din care va trageti o sa vina un strain sa va scoata din mizerie?Gresita socoteala.Cu astfel de idei nu-i de mirare ca suntem foarte aproape de a fi o colonie africana din care toti strainii iau ce le trebuie si arunca ce le prisoseste sau e periculos pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu regulile jocului existente, strainii sunt singura solutie. romanii cand au avut sansa sa schimbe ceva, au schimbat in rau.

      Ștergere