miercuri, 8 august 2012

Mi-e scarba de tot ceea ce inseamna politica romaneasca

            As vrea sa nu mai vorbesc despre circul ieftin dar costisitor din politica romaneasca, dar nu pot. Ca o concluzie, actiunile politicienilor dau masura capacitatilor si intereselor lor.
            E un fel de manea, fara rime, fara sens. In timp ce tara se stinge ei cheltuie si putinii bani pe care-i avem ca sa ajunga nicaieri.
            Ce se numara acum? Romanii care nu au votat se plang de rezultatele votului. Pierzatorii inventeaza romani care ar fi trebuit sa voteze.  USL ar vrea ca decizia CC sa se prelungeasca pana cand copiii si nepotii votantilor USL cresc si au drept de vot. La fel cum circul cu numaratoarea va continua pana cand rezultatul va fi ca doar USL-istii au drept de vot.
            Un interlocutor de la Romania in direct spunea azi ca nu e corect ca romanii din strainatate sa voteze, din moment ce lor le e bine iar in tara e greu.
            Complicam romaneste un fapt simplu. Toti romanii au drept de vot, prin nastere. Eu nu am votat pentru ca nu vreau Crin Antonescu. Atat. Rezultatul ar trebui respectat si ochii si mintile tarii ar trebui indreptate spre adevaratele probleme.

7 comentarii:

  1. Aproape toate televiziunile sunt controlate acum de guvern. Prin aceste televiziuni se pregateste psihologic populatia pentru miscarile care vor urma din partea lui Ponta-Antonescu. E vorba numai si numai de manipulare publica. Atat. Ca ai drept de vot sau nu - nici macar nu discut despre asa ceva. Daca-ti ia dreptul de vot ar trebui sa dai statul in judecata pentru ca nu-ti respecta dreptul de a vota. Si ma refer la toti romanii din strainatate. Sa sustii ca romanii din strainatate o duc bine comparativ cu cei din tara si acesta ar fi un motiv pentru scoaterea lor de pe liste - este o gogomanie mai mare decat intreg Pamantul, aproape cat intreg sistemul solar! Pai daca ar fi asa, atunci politicienii de ce ar avea drept de vot? Oamenii de afaceri prosperi ar trebui deasemenea eliminati de pe liste. Si cei cu salarii mari din Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot ce se intampla e o inselatorie, asa cum spui. acum ei asteapta sa vada nivelul de naivitate al romanilor

      Ștergere
  2. Cei cu domiciliul sau resedinta in strainatate nu se trec pe liste permanente, ci pe liste suplimentare, nu le contesta nimeni dreptul de vot, votul lor e la fel de important ca cel din tara, doar ca nu se iau in calcul la stabilirea cvorumului.Eu am votat, chiar daca nu-l vreau pe Antonescu, dar mai intai nu-l mai vreau pe Basescu.Ce voi vota mai tarziu, voi vedea, in functie de optiuni.Dar se pare ca am votat degeaba, ramanem cu pacostea pe cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prin votul tau il aduci la putere pe Antonescu. peste cativa ani vei vota ca sa scapi de el.

      Ștergere
  3. @ adelinailiescu: deci pe de o parte nimeni nu contestă, votul este la fel de important etc etc. dar un mic amănunt: nu se iau în calcul fix ca ceilalți. Nu găesști că este o mică fractură? Logică vreau să zic ... Deci să presupunem un caz limită: prezența la vot în România este de 100%. Apoi mai merg unii și din străinătate la vot. Cu ce ne alegem? Cu prezență la vot de peste 100%? Huh? Ție asta cum îți sună? Sau nu contează decît să scăpăm de „pacoste”!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta era chestia cu 101%? ca nu intelegeam ce zici pe blogul tau. Daca eram la un concurs de logica iti dadeam dreptate, dar e vorba doar de optiunea mea de vot si de intrebarea care mi s-a pus, daca vreau sau nu suspendarea lui Base. Si o vreau, cred ca e cea mai mare pacoste a tarii asteia la ora actuala. DAca suntem prosti si nu stim sa alegem , asta e, din cand in cand trebuie si sa mai suspendam...Pot oricand sa-i zic si lui Antonescu,"mars acasa" daca isi bate joc de noi.Si intr-o zi tot va apare un conducator de care sa nu-mi fie rusine.

      Ștergere