vineri, 17 august 2012

Fotografii remarcabile

           Pentru ca n-am timp. Pentru ca nu vreau sa tratez superficial unele probleme. Pentru ca imaginile spun povesti. Pentru ce vreti voi.
           Yahoo! France.

4 comentarii:

  1. Ultimele doua sunt remarcabile; atat din punctul de vedere al realizarii, cat si al mesajului transmis. Superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, vreau si eu sa zic care mi-au placut !

      1. Etica: cea a d-lui Bernd Wuestneck/Allemagne Out cu vaporul ala de la Hanse Sail Rostock, mi s-a parut remarcabila efectiv la nivel de tablou cu multiple posibile "mesaje", desi nu neaparat politic ideologice, ci doar poate reflective fata de siguratatea unui alergator de cursa lunga, si tocmai de aia cred ca mi-a si placut asa de mult + desigur, mai ales datorita tehnicii compozitiei si stilului aparentei cu adevarat incantatoare.

      2. Erotica: cea cu cursa Palio realizata de dl Alessandro Bianchi/Reuters, cu "mesaj" (+ compozitie) Ben Hur mai modern, unul din filmele preferate ale mamei mele, dar si al prietenei mele cele mai bune, si desigur si placut si mie personal, desi nu chiar la nivel de preferinta filme chiar top personal, deoarece intreaga poveste chiar mi s-a parut cam complicata pt nivelul meu intelectual personal, (fotografia chiar si oarecum, mi s-a parut, mai curand catre versiunea 1925, cu dl Ramon Novarro, r Fred Niblo, decat cea din 1959, cu dl Charlton Heston, r William Wyler, si cred ca si de aia m-a si atras asa de tare).

      3. Magica: cea a d-lui Amir Cohen, cu ploaia de stele din spatele copacului din localitatea Mitzpe Ramon, din zona desertlui Negev din sudul Israelului, fondata chiar de imigranti majoritar muncitori constructori de sosele catre Eilat veniti din Africa de Nord si Romania in anii 1960.

      4. Politica: cea realizata de dl/d-na (?) Asmaa Waguih despre copil/securitate



      3.

      Ștergere