vineri, 3 ianuarie 2014

Revelion in stil romanesc

             In cazul turistilor batuti la pensiune in noaptea de revelion recunoastem doua tipuri de romani: romanul prost cu functie buna, comunist si romanul las si nepasator, care accepta sa fie batut pe banii lui.

9 comentarii:

  1. Eu recunosc maneaua ca unealta subversiva a acestui popor odinioara atat de ospitalier cu strainii din simplu motiv ca nu avea program la televizor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare atat de idioata situatia, incat nici n-am urmarit stirea pe de-a-ntregul, nici nu vreau sa-mi dau cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un fapt intamplat, mai sunt o gramada pe care nu le cunoastem.

      Ștergere
  3. Ca-n filme, da' nu stiu in situatia aia ce s-ar fi putut face! )
    am niste vecini care la fel, de sàrbàtoare dau muzica la max., sunt nevoità sà intru in casà.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, si dacà tot sunt aici....observ cà uneori, sàrbàtorim sau ne "distràm" pentru cà ii vedem pe altii cà o fac, dar de cele mai multe ori nu ne iese, ne enervàm si ne pare ràu pe urmà....ne distràm pentru cà asa "trebuie"...agitatie, prenotàri, nervi, haine, etc... Poate sunt eu demodatà, mah...e doar o pàrere.

      Ștergere
    2. Nu esti demodata, ei sunt prea "modati".

      Ștergere
  4. in anii de facultate, aveam un coleg vecin cu boxe si statie, ce asculta gen de muzica simpatic, ca cel amintit de tine. Intr-o zi, ma duc la el cu vreo 2 cd-uri ( din colectia mea de atunci de mp3-uri), si ii ofer, generoasa, si ceva rock vechi, si niste valsuri, si niste muzica veche tiganeasca, sa il diversific. Si asta a fost inceputul unei fromoase prietenii.

    Asa ca, daca intuiesti la ce scula asculta vecinul muzica, poti sa ii oferi si tu ceva in genul ce asculta el, dar de calitate. Nu il lua din prima cu Hendrix ca s-ar putea sa il sparii ;) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu muzica a fost problema, ci serviciul prestat de patron. Adica inchiriaza pensiunea pe bani grei, apoi ii scoate afara pe clienti.

      Ștergere