luni, 10 decembrie 2012

Oameni nehotarati

             Unii oameni sunt foarte interesanti.
             Inca de prin noiembrie ii auzi: Doamne, abia astept sa ninga! Vreau zapada! E superb iarna!. Dupa prima ninsoare: Doamne, ai mila de noi! Ne pedepseste Dumnezeu! E oribil, mi-au inghetat mainile si tenisii! Nu mai suport! Sa vina vara, sa scapam de geci, de caciuli, sa luam slapii si sorturile!
              Vine vara. Incep ei, de la umbra: ne omoara caldura asta! Nu putem respira la umbra, dom'le, dar sa mai facem ceva! Ne topeste Dumnezeu! Sa vina iarna, sa vina zapada!

10 comentarii:

  1. Asta inseamna ca romanul este un om pretentios. Odata ce si-a capatat un lucru si-l doreste pe urmatorul in secunda ulterioara.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ca-s nascuta toamna. d-aia sunt asa echilibrata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmmm, cred ca oamenii nu mai au subiecte de discutii.Am urmarit asta vara.Cum se vaicareau aia la tv ca e prea cald, nepermis de cald, anormal de cald , cum auzeai oameni care repetau toate aceste vaicareli ca automatele.Cred ca uitam sa gandim, sa traim .Ne comportam uneori ca niste roboti .Orice normalitate o luam ca pe o fatalitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) am observat si eu. multi au inceput sa se bucure si pe bloguri ca yeeeeeee a nins.. ce misto... si peste 2 saptamani or sa scrie ca nu mai suporta iarna :))

    RăspundețiȘtergere