sâmbătă, 15 decembrie 2012

De ce vine sfarsitul lumii in 21.12. 2012?

            Pentru ca a fi geniu inseamna sa te folosesti de-o parghie ca sa rastorni Pamantul.
            Peste 50 de milioane de turisti au intrat in Mexic, sa viziteze sau sa fie aproape de ruinele civilizatiei mayashe. Si inca mai merg. Hai sa luam varianta simpla din punct de vedere matematic, in care fiecare turist cheltuie in Mexic 1 dolar. 50 de milioane de dolari, pana acum, asa, din joaca. Faceti un calcul pentru varianta in care un turist cheltuie 10 dolari. Apoi pentru 100.
            Oare noi nu ne putem inscrie pentru Apocalipsa de la anul, cu ruinele de la Sarmisegetuza? Sau cu cele de la Oltchim?
            
           

10 comentarii:

  1. auzi, cica la Sarmisegetusa vin localnicii si scot pietrele din cetate ca sa le puna temelie la vile, isi fac fatada cu pietre din cetate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai si-atunci nu sunt sanse mai mari sa vina sfarsitul de la noi? ca Apocalipssa vine din cauza rautatii de pe Pamant.

      iti dai seama cat va costa o casa din aia cand ne vom recunoaste adevaratele valori? eu am inceput mai demult o "ancheta" pe acolo, era sa fiu linsat cand am inceput sa intreb de aur.

      Ștergere
    2. Ai scris vreun articol pe marginea investigatiei?

      Ștergere
    3. nu, am facut-o pentru cineva pasionat de istorie.

      Ștergere
  2. Dar calendarul dacilor arata vreun sfarsit sau era perpetuu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca se repeta. vezi, daca Decebal sau Burebista erau putin mai destepti sa inventeze si ei o chestie limitata, acum eram mai bogati decat arabii

      Ștergere
  3. Nu putem Raul.Chiar ma uitam la un video filmai prin Norvegia in care erau intrebati oamenii ce cred si ce stiu despre romani.Eh, toti faceau legaturi si confuzii intre romani si tigani .Stiau ce sunt cersetori.Un polonez stia suntem cacati .Bineinteles ca te intrebi cine a avut interesul sa faca dintr-un popor intreg un neam de tigani cersetori?!!Pana si o mexicanca avea exact aceiasi parere.La cati bani s-au cheltuit pentru tot felul de brand-uri de tara , puteai anagaja niste unii care sa mearga din poarta in poarta sa promoveze Romania .Nu putem, pentru ca suntem inerti si blazati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e strategia. romanul nu are voie sa o duca mai bine. ori un flux bun de turisti ar insemna evolutie.

      Ștergere
  4. de ce sunteti rai cu romanii? il avem pe Vlad Tepes, dar se pare ca placerile anale nu sunt pt oricine.

    RăspundețiȘtergere