sâmbătă, 22 decembrie 2012

Ce va lipseste?

            Bonusurile au fost incasate, cadourile impachetate, felicitarile trimise. Bradul e cumparat, porcul atarna cuminte in camara, prajiturile se coc. Vinul fierbe. Ministerele au fost impartite, juramantul depus. Va fi si zapada.
            Ce va lipseste? Puteti fi sinceri?

10 comentarii:

  1. cui ii pasa de ce-i lipseste altuia? nimanui. daca ma apuc acuma sa zic cate-mi lipsesc cred ca il intrec pe Rudolf la comentariu =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi lipseste un iubit in clipa asta. Zau, culmea e ca pana si Mikey, pe care totusi pot conta din cand in cand, macar pt o baie intr-o cada adevarata din timp in timp, e in Romania, si pe urma pleaca de acolo direct la familia lui numeroasa din UK...si el e de gen bachelor convins de moda britanica mai veche, adica nu m-ar invita in veci la castelul sau conacul familiei lui de acolo pt sarbatori, ca nu ar avea nici un rost, pur si simplu nu facem parte din aceeasi clasa sociala, sau cel putin asa s-a decis el sa dea impresia la altii cand e in afara UK, ca probabil a avut niste dezamagiri romantice anterioare in Olanda, de probabil si-o fi jurat ca nu se va mai moderniza niciodata, sau pur si simplu asa e el...nu stiu de fapt, ca nu l-am intrebat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. O crema antirid care sa ma teleporteze in urma cu vreo 10 ani (la ten). Deh, fetitele tot fetite.

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine totu-i bine. Mai am de primit comanda de pe evomag si gata. Nu vreau sa ma prinda sarbatorile fara baterie externa la iphone...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. speram si noi sa nu te prinda sarbatorile fara baterie, ca sa ratezi cumva spiritul Craciunului...:))

      Ștergere
  5. Ce lipseste? O intrebare simpla dar se raspunde greu.

    RăspundețiȘtergere