luni, 24 decembrie 2012

24 decembrie

            Nu stiu cat de exacta e data aceasta, dar nu are rost sa ne pierdem in detalii. E o Sarbatoare ce indeamna oamenii sa fie asa cum ar trebui sa fie.
            Dincolo de cadouri si belsug, de brazi si prajituri, Craciunul inseamna stabilirea reperului suprem al omenirii. Inseamna nasterea celui care elimina haosul, care da un rost si un sens vietii, care indica directia buna. Fara Betleem, totul ar fi fost in zadar.
            Cand te poti raporta la ceva sau la cineva bun, directia spre implinire e garantata. Cu atat mai mult cand acel cineva e venit de sus, insotit de ingeri.
          

6 comentarii:

  1. Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An 2013 sa iti aduca multa sanatate, bucurii, prosperitate si liniste alaturi de cei dragi!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie, prosperitate, veselie si sanatate în anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai stai asa, era 24 sau 25 decembrie ? Ma rog, in Noua Zeelanda e deja 25 dec, plus exact acuma e deja 25 in Papua Noua Guinee, ca eu il urmaresc pe Mos Craciun cu ajutorul site-ului NORAD. Oricum, ca de fapt nu a fost nici 24 nici 25 decembrie, dar ideea conteaza !

    Uite, pt variatie, un cantec de Craciun, Noel, (care chiar vorbeste despre nasterea lui Iisus Christos), cantat in dialectul african Kituba de catre un cor din Denver, Colorado,
    http://www.youtube.com/watch?v=L9bx7F83oW0

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc tuturor si va doresc la fel.

    RăspundețiȘtergere