joi, 10 octombrie 2013

Reclame bune si maestri

           Cativa profesionisti adunati.

5 comentarii:

  1. Ce tampenie mai e si asta. Zau, ca fierastruitul unui copac care nu ti+a facut nimica si inca nici macar asa pt a construi ceva util, de ex hartie sau mobila, ci doar un obiect de arta simplista si nici macar deosebit de interesanta, asta e o reclama buna ? La ce naiba e reclama buna ? La nimica ? Zau, si nici macar nu reuseste sa fie ceva comic asa ca Seinfeld, acel show despre nimica. E pur si simplu o reclama la vandut fierastraie la oameni care-si baga picioarele in tot in mod pur si simplu gratuit, o reclama buna poate pt vandali, desi desigur trebuie atrasi si acestia sa-si cumpere fierastraie, dar la urma urmei cati vandali sunt pe lumea asta ? Nu multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Operatoria si ritmul expozitiei acestei naratiuni simpliste nu mi s-au parut remarcabile sau memorabile prin nici un element deosebit. Filmul mi se pare un exercitiu oarecare de incepator amator, care nici macar nu prezinta vreun element original sau interesant si ar fi putut fi realizat de orice elev mediu de clasa 7-9 de la un club scolar oarecare de filme.

      Ștergere
    2. ...realizat cu echipament tehnic comun de calitate obisnuita larg accesibil aproape oricui de azi (la nivel global, chiar si inclusiv 1/3 din populatia continentului african recent raportata ca apartinand de clasa economica mijlocie)

      Ștergere
    3. Acum parca vad ca o sa-mi raspunzi ca acest film a fost conceput si regizat-realizat de dl Joachim von Trier sau cine stie ce alt mare regizor-cineast premiat...

      Ștergere