sâmbătă, 12 octombrie 2013

Alain Delon

             Prima data l-am vazut pe Alain Delon pe un Diamant. Apoi pe un Sirius. Asta e pentru cunoscatori. Era singurul actor pe care-l cunosteam. Pe el si pe lupul din nu zaietz pagadi.
             Il mai tineti minte pe Alain Delon? Ia uite cum arata!

11 comentarii:

  1. Si uite cum arata fiul, Alain-Faien Delon, http://www.public.fr/Dossiers/Cannes-2013/Les-news-sur-Cannes-2013/Photos-Cannes-2013-Alain-Fabien-Delon-en-mode-love-to-love-sur-le-prestigieux-red-carpet-406791

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il prefer pe tacsu in zilele bune. Pustiul are o mutra de liceean hipster. Nici urma de farmecul original.
      Asta dpdv strict al aspectului fizic, bineinteles.

      Ștergere
    2. Pai ce, copii trebuie sa fie chiar leiti parintilor ? Fiul e inca tanar, e neformat, crescut asa in puf, desigur, dar mie imi place de el, plus se vede ca stie deja cu cine sa se asocieze astfel incat sa capete popularitate, eu cred ca e total OK, plus va avea o cariera OK. Zau, daca il admirati atata pe dl Delon, cum naiba ii spuneti asa in fata in public ca nu va place de baiatul lui, ca el, ca tata vrea desigur sa fie linistit in sufletul lui ca va place si de fiul lui, cum naiba sa se poata retrage la pensie linistit fara sa fie sigur de asta ? Cine tine cu adevarat la dl Alain Delon trebuie neaparat sa il inghita si pe fiul lui, ba chiar sa il si sustina ! Asa e civilizat social ! Plus, nu va ganditi la sufletul dl Delon ?! De ce il tratati asa ca pe un obiect bun doar asa sa va fie el util si gata, si nu va gandii la el ca la o persoana simtitoare, un seaman om, un tata ca atatia tati ?

      Ștergere
  2. uu, nu l-as fi recunoscut. Oricum, am avut de mica alergie la staruri-bombe-sexy, asa ca primele mele alergii au fost Elvis si Alain Delon. Am ramas cu alergia asta si acum, diferenta e ca am reevaluat talentul actoricesc si filmele cu M. Delon .

    RăspundețiȘtergere
  3. Revin cu o reclama pt relatia familiei d-lui Alain Delon cu Romania ! Se pare ca dl Anthony Delon, un alt fiu al d-lui Alain Delon, si dansul tot actor, dar o idee ceva mai in varsta decat Alain Fabien, a cantat in duet alaturi de cantareata franceza Robert in primul cantec numit Skype din recentului ei album Noaptea serioasa, (sau Seriozitate nocturna), din 2012, album muzical inregistrat in Romania. Iata videoclipul oficial al acelui cantec, http://www.youtube.com/watch?v=GwYFS6CbYG4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super !! Sunt la a treia ascultare deja ! Multumesc Rudolph ! Hai ca nu ma asteptam si la muzica frantuzeasca din partea ta, jos palaria !

      Ștergere
  4. Alain Delon, batran, ok, dar eu ma uit la frumusetea in pene de langa el. Am o intrebare: ce e iritatia aia pe pielea fetei? E de la pene? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai probobil o reactie adversa de tip fotosenzitivitate la niste medicamente de tip inhibitori ACE, desi desigur poate fi si o simpla cuperoza senila pt care a primit tratamente cosmetice subcalitative, si sper ca nu e ceva mai grav gen ciroza hepatica sau tratament pt neoplasm de prostata. (Am fost vecin la un moment dat cu un dermatolog, desi sincer as fi preferat cu un neurooftalmolog pediatric, ca era si mai constiincios, si mai destept, plus ada ff generos ca om si chiar il admiram mai mult la vremea aia...de fapt inca si acuma).

    RăspundețiȘtergere