joi, 19 iulie 2012

Internetul si scoala

           Cum era de asteptat, rezultatele de la bac sunt consecinta directa a influentei internetului. Copy-paste, facebook, etc. Una e sa citesti 3 carti, alta e sa dai o cautare in Google. Elevii vor zice ca astfel castiga timp. Intrebarea e ce au facut in timpul ramas liber.

13 comentarii:

  1. am pierd contactul ... nu mai stiu ce fac liceenii din RO in timpul liber ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit, nici ei nu stiu.

      Ștergere
    2. @Rata: tu nu asculti/vezi stiri din Ro? lasa ca mergi in Ro in vacanta si dai de ei peste tot. vei intelege atunci

      Ștergere
  2. Buna intrebare. In timpul liber, liceeni pierd timpul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi amintesti de o afirmatie referitoare la autoturisme, auzita mai demult: chiar daca s-a inventat ABS-ul, accidentele sunt tot cam atatea, caci cei care au ABS se obisnuiesc sa franeze mai tarziu, bazabdu-se pe ABS.
    Cam asa ceva si cu cautarile pe internet. Teoretic ne ajuta si poate fi foarte util, dar... ne invatam sa folosim doar internetul. O consecinta este superficialitatea pe care o capatam, caci e o diferenta intre a citi (exista un timp mai lung, in care putem procesa si retine mai bine informatia) si a folosi exclusiv internetul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca inyternetul are ce oferi. daca vrei si nu esti selectiv, poti sta toata viata pe net si nu ai vazut tot

      Ștergere
  4. Da... imi place cum toti isi pretuiesc foarte tare timpul, si nu fac niciodata chestii deoarece le considera "pierdere de vreme". Numai ca in restul timpului stau si freaca menta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Crezi?E un cumul de factori si o multime de vinati din pacate .Din acest motiv lucrurile vor merge mai departe tot asa .Fiecare dintre noi, astia mai mari, participam intr0un fel sau altul la distrugerea generatiilor viitoare dar e mai usor sa ne uitam catre altii.Poate ar fi mai intelept s ana uitam catre noi insine, sa vedem cum nu suntem in stare sa apreciem valoarea, cat suntem de invidiosi cand vine vorba de unul care iese din turma si ii gasim tot felul de defecte pana pleaca ala satul fiind de noi , din tara .Poate reusim sa vedem cum ne ploconim in fata unor inepti si apreciem pitipoancele cu tatele pe afara dar nu o vedem pe fata care tocmai a castigat o olimpiada internationala.Din nefericire, dar in mod corect, vom plati pentru toate aceste alegeri pe care le facem.Un simplu exercitiu de imagiantie ne poate face sa intelegem cum va arata viitorul cu niste tineri needucati .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu personal nu sunt de vina. si nici tu. parintii lor, da.
      va fi greu cand tinerii de azi vor ajunge in functii.

      Ștergere