sâmbătă, 28 iulie 2012

Despre referendum, politica si alte nimicuri

            E logic sa nu avem inertie, sport, cultura, turism, cresteri economice, infrastructura, etc, cand toata seva tarii se scurge in politica.
            Oare cand vor/vom intelege ca Romania inseamna mai mult decat politica, guvern, presedinti si ambitii personale?

8 comentarii:

  1. Mi-a placut ce a spus unul catre cei care-i cereau explicatii ( niste unii de pe la u e ) : acum in Romania politica este activa iar economia e stabila ; vrem sa facem sa devina politica stabila si economia activa ! :) ))))))
    De la Iorga incoace inca nu s-a intamplat asta .Sa avem rabdare ca suntem o tara tanara , nu ? Cu tinerii pe afara !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori ca Romania sa insemne in primul rand inteligenta si bun-simt, nu goana dupa profit facil si tupeu.Dar nu sunt naiva sa cred ca asta se va intampla prea curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bunul simt nu are lc in Ro. Inteligenta da, daca e folosita pt a face profit facil, cum spui.

      Ștergere
    2. @ adelina: si ce facem pentru asta? ;)

      Ștergere
  3. Pentru noi ar trebui ca Romania sa insemne mai mult decat lupta pentru os. Politicienii nu mai pot intelege asta, ei chiar cred ca asa e normal. Nu mai pot fi adusi pe calea cea buna, sunt ca niste alcoolici din aceia care nu mai au sanse de redresare morala.
    Din pacate ne atrag si pe noi intr-o lupta din care nu avem nimic de castigat. E ca si cum as participa la un razboi in care-mi risc viata doar pentru ca conducatorul armatei doreste ceva glorie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mircea Vladut, sa nu credem ca doar politicienii sunt de vina.Suntem si noi vinavati pentru ca iata, si cand putem sa reactionam fara sa riscam niste bastoane pe carca , nu suntem in stare sa o facem.Intr-o tara in care oamenii nu reactioneaza la ineptiile politicienilor se poate impune si eugenia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai asta e, poporul a reactionat. asa cum Basescu e politician si Ponta si Crin si Radu Mazare, etc, sunt politicieni. reactionam la ineptiile cele mai mari

      Ștergere