luni, 2 iulie 2012

Domnule Ponta

           Draga tovarase prea-intelept ambitios Ponta, hai sa lasam o vreme jocul de-a aruncatul pisicii moarte si nu te supara, frate si sa vedem putin ce se mai intampla in tara pe care ar trebui sa o gestionati.
           In timpul petrecut pentru a gasi o portita prin care sa intrati la Bruxel ati fi putut arunca un ochi in sanatate, ca nu prea sunt medicamente si mor cei care au luptat intr-adevar pentru tara. Sau ati fi putut incerca sa gasiti niste oameni competenti care sa conduca ministerele, ca trec anii si noi ramanem tot mai in urma. Mai sunt copiii fara incaltaminte si fara speranta, mai e problema padurilor calatoare, problema turismului, lipsa infrastructurii, scurgerea de fonduri, etc.
           Chiar vreti sa ne faceti sa credem ca totul in tara asta se rezuma la politica?

12 comentarii:

  1. Nu vrea sa credem noi, alegatirii asa ceva. Dimpotriva, incearca sa ne convinga ca nu poate dormi din cauza grijilor pentru popor.
    Dar eu sunt convins ca putin ii pasa de prostime. Si nu e singurul. Dimpotriva, as dori sa vad care politician se gandeste la munca pentru care e platit din banii nostri. E greu de gasit. Bineintentionat sa fie unul nou, dar cand ajunge printre ceilalti politicieni, tot se molipseste si ajunge ca ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e problema, pentru ca intre lupii flamanzi ai numai 2 variante: ori te faci la fel ca ei, ori esti mancat.

      Ștergere
    2. Tocmai de asta eu consider ca cine isi doreste sa devina politician e imoral din start. E aproape imposibil sa-si doreasca asta un om cu constiinta curata si cu idealuri marete. Candva, au existat si asemenea oameni. Acum, chiar daca exista, nu pot avea acces acolo, nu e locul lor. E ca templul lui Dumnezeu din Ierusalim, care ajunsese loc pentru negustori si mai putin loc de cult religios.

      Ștergere
    3. doar Dumnezeu mai poate sa-i alunge...

      Ștergere
    4. Imi mentin parerea ca un exemplu de politician cu adevarat harnic si chiar sincer patriot pro-Romania (desi, ma rog oarecum in felul lui, ca patriotismul e poate inteles in alte feluri in diverse vremuri si generatii de oameni), este dl Ion Iliescu.

      Ștergere
  2. Asta e valabil pentru ambele palate care se caftesc pe putere .Intre timp a intrat un cod fiscal in vigoare si prin urmare platesti contributii la sanatate si somaj chiar daca ai drepturi de autor, inchiriezi o casa sau bicicleta.Da, da, stiu, sunt unii de parere ca si cei care au profesiuni liberale trebuie sa plateasca dar as vrea sa le spun un singur lucru.Vreau si niste servicii la schimb caci m-am saturat sa platesc ceva ce nu exista .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cate se vor mai inventa. nu asta e intentia lor, ca sa ai tu servicii. intentia lor e ca nu cumva sa-ti ramana bani sa cumperi o carte, de ex

      Ștergere
  3. As putea sa-ti povestesc cum e cu medicamentele, insa e o istorie atat de trista, sa vezi cum niste oameni, deja condamnati de boli necrutatoare si perfide, n-au nici macar sansa ca altora sa le pese de ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu vezi ca nu e timp pentru ei, nici bani? timpul si banii trebuie pentru mers la Bruxel si pentru declaratii de genul „eu sunt cel mai destept”

      Ștergere
  4. Citeodata ma intreb vazand spectacolul politic, daca nu cumva e doar o cortina trasa peste masinatiunile grotesti ale celor ce se bat cu pumnul in piept in primul plan! Tare imi e teama ca da!

    RăspundețiȘtergere