miercuri, 11 iulie 2012

Cat timp iti ocupa internetul?

            Putinul timp liber pe care-l am il impart intre mancare, dusuri si internet.
            Ieri a fost furtuna si a picat curentul. Am facut ordine in dulap si in biblioteca. Am citit, am aspirat masina, m-am jucat putin cu cainii. Am stat la dus si la masa mai mult decat de obicei. M-am uitat la o jumatate de film.

12 comentarii:

  1. Am perioade si perioade. Am avut o perioada in care stateam 10 ore pe zi, la inceputul blogului, dar acum stau maxim 2 ore pe zi cu tot cu prelucrarea fotografiilor.
    In rest ma plimb fac curat mancare imi duc- aduc fata de la cresa si astept reintegrarea in campul muncii dupa un lung concediu de maternitate, cand voi sta pe net atata timp cat voi putea, printre picaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, 2 ore! esti „privilegiata”.
      eu stau cam 20 de minute, adunate, poate ca as sta mai mult daca as avea timp

      Ștergere
    2. Eu stau cca 3,5-4 ore pe zi in timpul orelor de serviciu, (restul fiind ocupat de sedinte si seminarii corporatiste de invatat cum sa te relaxezi din stress-ul muncii de functionar), din care cca 0,5-1,5 ora este dedicata activitatilor de serviciu, (care in Norvegia sunt mai toate pe Internet, in cazul tuturor meseriilor, poate in afara cea de sportiv profesionist), si cca 2,5-3 ore Internetului general. Cand sunt la serviciul nr 2, (de phone sex), stau pe Internet tot timpul in afara de minutele cand vorbesc la telefon. In afara orelor de serviciu, am Internetul la indemana mai tot timpul, cu exceptia orelor cand sunt la club pt a socializa cu alti oameni in real life, sau cand sunt in mijloacele de transport in comun, pt ca eu nu sunt pro-utilizat I-phone sau I-pod cand esti in autobuz pt ca astfel se poate contribui la o atmosfera de alienare a omului in societatea urbana, si eu nu doresc sa devin un role-model posibil negativ pt tineret atunci cand ma aflu in public.

      Ștergere
    3. @Rudolph: chiar m-am gandit la tine. eu n-am scris intr-o viata cat scrii tu intr-o zi

      Ștergere
    4. Nici eu nu am scris intr-o viata cat am scris si numai intr-o singura luna, poate chiar si saptamana, din acest ultim an si jumatate de cand am inceput sa scriu pe Internet.

      Ștergere
    5. Din pacate, insa, de fapt de Internetul mai larg si chiar posibil util educativ ma ocup MULT mai putin in ultimul an si jumatate de cand scriu majoritar in cadrul unui domeniu, cel al unor bloguri, cu care nu am nici macar nici o treaba si inca si intr-o limba cu care de fapt nu ar mai trebui sa am nici o treaba...si in legatura cu care chiar initial imi stabilisem deadline-ul sa incep sa imi reduc treptat scrisul chiar dupa ce va trece un an jumate...

      Ștergere
  2. dacă se pune și cît timp îmi ocupă cu munca, atunci e foarte mult ...

    RăspundețiȘtergere
  3. in mod normal, cam o ora pe zi.
    Acum sunt in vacanta, ocupa cam 3 ore pe zi.
    Insa daca intru pe wikipedia si eu ca si Rudolph ... cred ca ne gasesti cateva ore tot navigand pe wiki.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o ora pe zi mi se pare ok. Rudolph e special, el detine recordul

      Ștergere