vineri, 9 martie 2012

Viitorul de acum 20 de ani

            Azi am citit intr-un ziar un titlu ce-mi confirma ca traim dupa un calendar gresit. Dacia Sandero lanseaza modelul cu dotari noi-noute: casetofon cu comanda la volan.
            Oare e pe bune? As vrea si eu... cel putin sa vad, daca nu sa ating.

           

6 comentarii:

  1. Nu e de acum 20 de ani, e din 1866, ca atunci a fost inventat primul casetofon ! Dupa cum mai spuneam, si aceasta reclama plaseaza mass-media in lb romana tot in sec XIX.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erata: Sorry, e din 1886, patentul nr. 341 214 din SUA, cu o banda de inregistrare si redare a sunetelor inclusiv muzicale unsa cu ceara de albine si parafina.

      Ștergere
    2. eu am avut o masina din 90 care avea comanda pe volan.
      am mai avut una din 96 care avea dotari la care Dacia nici nu viseaza.

      Ștergere
  2. Efectiv nu pot sa imi dau seama de ce stirile despre diversele descoperiri stiintifice ale lumii si despre alte evenimente istorice destul de importante par sa ajunga atat de greu in cadrul vorbitorilor de lb romana...uite, chiar azi dimineata a trebuit sa comunic eu pe un blog de oameni chiar cu studii superioare ca razboiul dintre crestinism si paganism despre care se vorbea ingrijorat acolo ca si cum ar bate la usa s-a incheiat deja de mult de pe vremea sf Thomas Aquinas in sec XIII. O fi din cauza ca postul de transmitator in lb romana de la telegraful ala central de la Casa Scanteii care transmite diverse stiri pe sarma in eter si in lb romana e liber si nu mai e nimeni acolo ? Cine e seful raspunzator pe stiri in lb romana de trebuie sa ii fac iar si jobul lui tot eu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Va rog sa nu ma mai deranjati in acest weekend ca eu sunt ff ocupat de a gasi un echivalent sau o reincarnare in sec XIX a d-lui Isaac Newton cu a carui poza am adormit ieri seara pe piept, cam pe langa inima mea, (inselandu-l total fara remuscari pe dl Blaise Pascal cu acesta, ca totusi dl Newton a fost un specimen uman mai general fizic sanatos si chiar mai sexy atragator pt mine decat dl Pascal pe acel secol XVII din ale carui mreje incerc sa ma desprind si sa ma relaxez macar in week-end).

      Ștergere